YouTube Music duraksama problemi sonunda çözüldü

YouTube music

Uzun bir süredir devam eden YouTube Music duraksama problemi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Platform içerisinde yayınlanan bir güncelleme kullanıcıları sevindirdi. İşte YouTube üzerinden müzik parçaları dinleyenleri yakından ilgilendiren haberimizin detayları.

Spotify ve Apple Music’in at koşturduğu steaming müzik piyasası giderek daha fazla kızışmaya başladı. Özellikle de daha farklı platformların rekabet içerisinde yer almasıyla birlikte, kimse gelecekte neler olacağını ön göremiyor. Bazı dönemlerde Apple Music ve Spotify arasında önemli davalar yaşansa bile şimdilik genel durum iyi görünüyor.

YouTube Music duraksama problemi kullanıcılarda rahatsızlık yaratıyordu

Google Asistan entegrasyonuna sahip olan YouTube Music, şarkılar arasında geçiş yapıldığında küçük bir duraksama problemi yaşatıyordu. Ancak bu problem fazla büyümeden hızlı bir şekilde Google tarafından çözüldü.

YouTube music yeni

Yeni geliştirilen bir algoritma sayesinde YouTube platformunun müzik hizmetlerini veren bu uygulama şarkılar arasında geçiş yapılırken duraksama olmasını engelledi. YouTube Music güncellemesi ile birlikte, en sevilen albümler hiçbir duraksamaya uğramadan hızlı bir şekilde dinlenebilecek. Böylece kullanıcıların müzik keyfi bölünmeyecek.

Spotify ve Apple Music arasındaki rekabet devam ederken YouTube tarafından geliştirilen bu yöntem önemli bir avantaj sağlayacak gibi görünüyor. Ancak kullanıcılardan bir bölümü YouTube sıradaki parça özelliğinin iyi çalışmaması ile ilgili yakınıyor. Şirket muhtemelen kısa bir süre içerisinde bununla ilgili de bir adım atacak. Peki sizce YouTube platformu tarafından geliştirilen müzik uygulaması, yeni gelişme ile birlikte daha fazla kullanıcı sağlayabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

YouTube Music ve YouTube Premium nasıl iptal edilir?