Yoğun kullanımda şarjı en uzun süre giden telefonlar!

Zihin okuyabilen şarj cihazı uretildi

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefonlar sınıf atlasa da şarj ve batarya tarafındaki sıkıntılar henüz bitmiş değil. Peki yoğun kullanımda şarjı en uzun süre giden telefonlar hangileri? İşte bu sorunun cevabı.

Akıllı telefon sektörünün özellikle son 10 yılda sınıf atladığını söyleyebiliriz. Geçmişe baktığımızda ilk çıkan telefonlar ile şimdi kullandığımız telefonlar arasında dağlar kadar fark olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz.

Telefonların kullanımı tarafında geriye saran tek şey ise pil süresi oldu. Eski dönem telefonları yoğun kullanımda bile 2 – 3 günü rahat bir şekilde çıkarıyordu. Günümüz modellerinde ise bu süre 1 günü bile bulmuyor.

Tüm çalışmalara rağmen batarya konusunda istenilen ilerleme kaydedilebilmiş değil. Peki günümüzde yoğun kullanımda en uzun pil ömrüne sahip olan telefonlar hangileri.

Netflix için yeni bir özellik geliyor!

Bu galerimizde yoğun kullanımda en uzun pil ömrüne sahip telefonları sizlerle paylaşacağız. Dip not olarak belirtelim. Bu süreler bazı benchmark uygulamalarından elde edilen sonuçları yansıtmaktadır. Dolayısıyla gerçek kullanımda farklı sonuçlar ortaya çıkabilir.

Yoğun kullanımda şarjı en uzun süre giden telefonlar!

Samsung Galaxy S20

Galaxy S21 iç bileşenlerinin S20'den bu yana pek değişmediği ortaya çıktı!

12 saat 15 dakika