En büyük bataryaya sahip akıllı telefonlar! (2018)

batarya

#İŞBİRLİĞİ

Telefonunuzun şarjının bir günü bile çıkaramaması sizin için sorun teşkil ediyorsa, bu haberimiz tam da size göre. İşte en büyük bataryaya sahip akıllı telefonlar.

Akıllı telefonlar artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası olmuş durumda. Elbette bu durumun en önemli sebebi insanların internetten, sosyal medyadan kopmak istememeleri. Özellikle toplu taşımada akıllı telefonların vakit geçirmek için birebir olduğunu da inkar edemeyiz. Zaten toplu taşımaya bindiğinizde genel tablonun akıllı telefonlarıyla uğraşan insanlardan oluştuğunu görebilirsiniz.

Hal böyle olunca akıllı telefonların bir günü çıkartması bazen zor olabiliyor. Özellikle akıllı telefonda oyun oynamayı seviyorsanız, telefonunuzu gün içinde birden fazla şarja takmanız bile gerekebiliyor.

En büyük bataryalı akıllı telefonlar!

Bu tarz şarj sıkıntısı çekenler için ülkemizde hali hazırda satışta olan en büyük bataryaya sahip telefonlardan oluşan bir liste hazırladık. Listemize dahil ettiğimiz modeller 5000 mAh ve üzeri bataryaya sahip cihazlar.

Bugün satışta olan orta seviye bir modelde, 2500 mAh ile 3000 mAh arasında bataryalar tercih ediliyor. Dolayısıyla 5000 mAh kapasitesine sahip bir batarya, iki katı kullanım süresi anlamına geliyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri en büyük bataryaya sahip akıllı telefonlar listemizle başbaşa bırakalım.

En popüler telefonların maliyet ve satış fiyatları için tıklayın

CAT S41

CAT S41

Yonga Seti: MT6757 Helio P20
RAM: 3GB
Ekran: 1080 x 1920 px 5.0 inç
Kamera: 13MP / 8MP
Batarya: 5000 mAh
Ortalama Fiyatı: 2900TL