5000 mAh kapasiteli Asus Zenfone Max duyuruldu!

asus zenfone max gorseli 2

Asus, IFA 2015 fuarının ilk gününde oldukça ses getirecek bir Zenfone modeli duyurdu. Tam 5000 mAh kapasiteli pile sahip olan Asus Zenfone Max’in teknik özellikleri haberimizde.

asus-zenfone-max-gorseli-2

Akıllı telefon pazarının en büyük sorunu tabii ki pil. Normal kullanımda günde bir kere, yoğun kullanımda ise günde iki kere şarj etmemiz gereken akıllı telefonlar çoğu kullanıcının en önemli şikayeti. Asus bu konuda şikayet eden ancak telefonundan vazgeçemeyen kullanıcılar için yeni bir model duyurdu. Asus Zenfone Max olarak adlandırılan modelin içerisinde tam 5000 mAh kapasiteli bir pil var. Daha önce farklı markalar da da buna yakın kapasiteler görmüştük ancak bu tarz modeller son derece nadir.

Modelde 5.5 inç büyüklüğünde IPS ekran paneli var. Ekranın çözünürlüğü HD yani 720 x 1280. Asus Zenfone Max modelinde Intel işlemci yok. Qualcomm Snapdragon 410’un tercih edildiğini görüyoruz. Bu işlemci dört çekirdekli ve 1.2 GHz hıza sahip. 2 GB RAM kullanan modelde 8 ve 16 GB depolama seçeneklerinin yanı sıra microSD kart desteği var. İki adet mikro SIM kart destekleyen model 13 MP arka, 5 MP ön kameraya sahip.

asus-zenfone-max-gorseli-1

Teknik özellikleri ile pek iddialı olmayan Asus Zenfone Max, orta segmentte bir akıllı telefon olmuş. Çift mikro SIM kart desteği ile aslında telefon bize biraz daha iş dünyasına yakın olduğunu ima ediyor. 5000 mAh dahili bataryası ile bu telefonun pilini bir günde bitirmek oldukça zor görünüyor.

4K ekranlı telefon: Xperia Z5 Premium