Yoğun erotik öğeler içeren Lust From Beyond Türkçe olarak geliyor!

lust from beyond

Movie Games Lunarium tarafından geliştirilen Lust From Beyond Türkçe alt yazı desteğiyle geliyor. İşte detaylar.

Son dönemde psikolojik korku temalı oyunların sayısında önemli bir artış yaşandı. Genel olarak bu oyunlarda çaresiz bir karakteri kontrol ediyoruz. Temel amacımız ise bulunduğumuz yerden kaçarak özgürlüğümüzü kazanmak oluyor.

Elinizden gelen tek şey sizi öldürmek isteyen yaratıkların karşısında kaçmak olunca, stres yükü hayli ağır bir oyun deneyimi yaşıyorsunuz. Bu tarz kimi oyun severlerin hoşuna gitse de kimileri pek haz almıyor.

Lakin Movie Games Lunarium tarafından geliştirilen yeni psikolojik korku temasına sahip oyun geniş bir kitlenin ilgisini çekecek türden.

lust from beyond

Lust From Beyond erotik sahneleriyle tartışma konusu oldu

Türkçe alt yazı desteği ile gelecek olan yapım baştan aşağıya +18 tarzında bir oyun. Malum bazı oyunlarda çıplaklığa ya da sevişme sahnelerine rastlamak çok şaşırtıcı olmuyor. Lakin Lust From Beyond’ta oyun içerisinde yer alan hemen her detayda cinsellik öğeleri yer alıyor. Dilerseniz oyun için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dip not olarak hatırlatalım. Bu Lust From Beyond oyununda Türkçe alt yazı desteği de mevcut olacak. Steam üzerinden yayınlanacak olan yapım 24 Eylül’de çıkışını gerçekleştirecek. Oyun çıplaklık, seks ve cinsel şiddet barındırdığı için yalnızca 18 yaş üzeri kullanıcılara satılacak. Zaten doğru olan da bu diyebiliriz.

Hideo Kojima yeni oyunu hakkında ilk detayları verdi! İşte ayrıntılar