Grounded ‘a büyük ilgi

Grounded

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak hayatta kalma oyunu Grounded, dün itibari ile çıkışını gerçekleştirdi.

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan yaklaşan bir hayatta kalma oyunudur. Windows ve Xbox One üzerinden oynanabiliyor. Steam üzerinden dün itibari ile çıkışını gerçekleştiren oyun kısa sürede binlerce kişi tarafından indirildi. Oyunun büyük ilgi gördü.

Grounded 'a büyük ilgi

Xbox Series X etkinliğinde ilk olarak tanıtıldığında oyun biraz acayip gözükmüştü. Oyunu reklam amacıyla güldüren bir tanıtım sloganıylan Grounded, “Hiç de bu tarz olmayan oyunların yaratıcısı olan Obsidian Entertainment’dan” diye bir cümle de kurmuştu tanıtım videosunun içerisinde. Kurdukları bu cümlede gerektiğince haklılar zira Obsidian Entertainment, çıkardığı başarılı RPG oyunları ile ünlenmiş bir geliştirici stüdyo. Daha evvelce Pillars of Eternity, Fallout: New Vegas, The Outer Wilds, South Park: The Stick of Truth ve Star Wars: Knights of the Old Republic II gibi efsanevi RPG oyunlarına imza atmış firma daha evvelce hiç böylesine bir oyun yapmamıştı.

Henüz erken erişimde olan oyunu Steam üzerinden alabilir ya da yapıma Xbox Game Pass üzerinden sahip olabilirsiniz. İlk ay 5,90 Türk Lirası, geri kalan aylarda ise 14,99 Türk Lirası ödeyerek çoğu oyuna sahip olabilirsiniz. Grounded da Xbox Game Pass listesinde yer alan oyunlardan birisi.

Grounded’ın Türkiye’deki Steam fiyatı 179 Türk Lirası. Oyunun mağaza sayfası için BURADAN işlem sağlayabilirsiniz.

GTA San Andreas Remake’e Take Two çelmesi