Türkçe destekli Warface, PS4 ve Xbox One’a geliyor!

warface

Crytek tarafından geliştirilen ve tamamen Türkçe içeriğe sahip olan online FPS oyunu Warface, nihayet PlayStation 4 ve Xbox One’da da oynanabilir olacak. İşte detaylar.

Crytek’in biz Türk oyuncular için yeri apayrıdır. Yerli kardeşler tarafından kurulan Crytek, geliştirdiği oyunlarda, hiç bir karşılık beklemeden Türkçe dil desteğine yer vererek, biz Türk oyuncuların gönlünde taht kurmuştu. Üstelik bu stüdyo tarafından geliştirilen ve Türkçe dublaj seçeneği ile çıkan ilk oyunlardan biri olan Crysis de ülkemizde hiç bir kar marjı gözetilmeden, normal oyun piyasasının çok çok altında fiyatlardan satışa sunulmuştu.

Şimdi ise bu stüdyo tarafından geliştirilen bir başka oyun olan Warface, PlayStation 4 ve Xbox One için geliyor. İşte konunun detayları.

Crytek imzalı Warface, PS4 ve Xbox One’a geliyor

Crysis online dinamikleri üzerine şekillendirdiği FPS oyunu Warface’i 2013 yılında kullanıma sunmuştu. F2P tarzındaki yapım, ilk etapta PC ve Xbox 360 için yayınlanmıştı. Crytek ekibi oyunun PS4 ve Xbox One için de çıkacağını açıklamış fakat bunun için net bir tarih vermekten kaçınmıştı.

Bizler tam bu konudaki umutlarımızı yitirmeye başlamışken, nihayet Crytek’ten beklenen açıklama geldi. Oyunun yayıncısı olan My.com aracılığıyla yapılan açıklamada, Warface’in Ağustos’ta PS4 için, Eylül’de ise Xbox One için oynanabilir olacağı belirtildi.

Oyunun bir üst nesil için optimize edilip edilmediği konusunda ise herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

Battlefield V sistem gereksinimleri açıklandı