Civilization VI Rise and Fall duyuruldu! İşte çıkış tarihi!

Civilization VI Rise and Fall

Strateji oyunları denildiğinde akla gelen ilk serilerden birisi de Civilization’dur. Civilization serisinin son oyunu 21 Ekim 2016’da raflardaki yerini almıştı. Firaxis Games tarafından geliştirilen yapım, içerdiği oynanış dinamikleri ve yapısıyla oyun severlerden de tam not almayı başarmıştı. 2K Games, serinin 6. oyununun çıkışından yaklaşık olarak 1 yıl sonra yeni bir genişleme paketi duyurdu. Civilization VI Rise and Fall ismi ile duyurulan yapım şimdiden ön siparişe sunulmuş durumda.

Civilization VI Rise and Fall, Steam’de ön siparişte

2K Games bünyesindeki stüdyolardan biri olan Firaxis Games tarafından geliştirilen Civilization VI Rise and Fall, seriye bazı yeni dinamikler de getirecek. Oyun standalone tarzında olacak. Yani ana oyuna sahip olmasanız bile bu eklentiyi satın alarak oynayabileceksiniz.

Bu arada şunu da dip not olarak belirtelim. Civilization VI hali hazırda Türkçe metin desteğine de sahip. Bu dil desteği 3. parti yazılımcılar tarafından sağlanmış durumda. Yani oyunu indirdiğinizde Türkçe olarak gelmiyor. Fakat internet üzerinden bulacağınız Türkçe yama ile oyunun tamamına yakınını Türkçeleştirebiliyorsunuz.

Civilization VI Rise and Fall 8 Şubat’ta raflardaki yerini alacak. Oyunun şu anda Steam’de 129TL’den ön siparişe sunulduğunu da tekrar hatırlatalım. Açıkçası bir ek paketin bile 129TL’den satılması biraz absürt bir durum. Oyun için yayınlanan duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Assassin’s Creed Rogue, PS4 ve Xbox One için geliyor