Yenilenmiş telefon satışları hızla yayılıyor

General Mobile GM 20

General Mobile, yenilenmiş telefon satışlarına başlayacağını duyurdu. İşte yerli markanın bütçe dostu yeni hamlesi.

Yenilenmiş telefon satışları hızla yayılıyor. Yurtiçinde satılan Apple, Samsung, Xiaomi gibi markalara oldukça iyi bir alternatif konumunda olan General Mobile, yeni hamlesiyle birlikte sektördeki payını arttırmayı hedefliyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre General Mobile, Ticaret Bakanlığı’na başvurarak yenilenmiş telefon satışı yetki belgesi aldı ve bu hamlesiyle sektörde bir ilke imza attı.

cghaedrfg

Bundan sonra kurduğu genel merkezde toplayacağı ikinci el akıllı telefonların tamir ve onarımını yapacak olan yerli marka, telefonların kozmetik sıkıntılarını ve varsa donanımsal problemlerini çözecek. General Mobile, telefonların en yeni Android sürümüyle çalıştığından emin olduktan sonra ise, bu akıllı telefonları yeniden 12 aylık garanti ile satışa sunacak.

General Mobile GM 8 Go

Yenilenmiş telefon satışları hızla yayılıyor

Şirketin bu hamlesinin arkasında hem çevreyi korumak hem de ikinci el piyasasında söz sahibi olmak fikirleri yatıyor. Bilindiği üzere şu an ülkemizde markalar düzeyinde böyle bir hizmet veren akıllı telefon üreticisi bulunmuyor. Belki biz bunu söyler söylemez aklınıza Apple gelmiş olabilir. Aslında haksız da sayılmazsınız.

General Mobile GM 9 Pro kamera özellikleri

Amerikalı teknoloji devi Apple, gerçekten de piyasadan topladığı 2. el iPhone’ların tamirini gerçekleştirdikten sonra bu cihazları yeniden satışa sunuyor. Ancak bunu yaptığı ülkeler arasında Türkiye yok. Apple Türkiye tarafından geçtiğimiz aylarda bu konuya özel yapılan açıklamada ise, Türkiye’de ikinci el pazarının kendi hareketliliğine sahip olduğunu ve bu nedenle markanın uygun fiyattan akıllı telefon teminin de bulunabilmesinin pek mümkün olmayacağı dile getirilmişti. Peki General Mobile bu sorunu nasıl aşacak? İşte onu da zaman gösterecek.

Onaylandı: AMD’nin yeni işlemcileri satışa çıkmaya hazırlanıyor.