Yeni Zelanda maskesiz konser düzenledi: Bu konserde her şey serbest (Video)

Koronavirüsten korunmak

Yeni Zelanda maskesiz konser düzenleyerek dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Ortaya çıkan görüntüler gerçekten de kıskandıracak boyutta. Hadi gelin konuyla ilgili tüm detaylara birlikte bakalım.

Dünyanın en küçük ülkelerinden bir tanesi olan Yeni Zelanda maskesiz konser yaptı ve tüm dünyayı kendisine hayran bıraktı. Bundan sadece 2 yıl kadar önce dünyanın pandemi ile buluşacağını ve konsere bile gidilemeyeceğini söyleselerdi muhtemelen buna çok az kişi inanırdı. Üstelik maske ve sosyal mesafe kulağa çok tuhaf gelebilirdi.

Pandemi sürecinde ne yazık ki tüm bunlar artık son derece sıradan hale geldi. Sosyal mesafe ve maske gibi kurallar hayatın en önemli detayları içerisinde yer aldı. Devletler sosyal mesafeye uymayan ve maske takmayan kişilere ceza yazdı. Şimdi ise Yeni Zelanda tüm bunları geride bıraktı.

Yeni Zelanda vaka sayısını sıfıra kadar indirdi

Dünyanın en küçük ülkelerinden bir tanesi olan Yeni Zelanda vaka sayısını neredeyse 0 seviyesine kadar indirdi. Covid-19 bir türlü bu ülkeye galip gelemedi. Sonuç olarak Eden Park Stadyumu’nda gerçekleşen Six60 konseri maskesiz ve sosyal mesafesiz bir şekilde yapıldı.

Yeni Zelanda maskesiz konser

İnsanların dip dibe olduğu bu konser gerçekten de son derece ilginçti. Yaklaşık olarak 50 bin kişi bu konsere katıldı. Muhtemelen konseri düzenleyenler bile böyle bir şeye inanamadı. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde İsrail maskeleri tamamen çıkardığını söyledi. Şimdi ise Yeni Zelanda böyle bir hamle yaptı.

Yeni Zelanda saldırısını öven Ekşi Sözlük yazarları tutuklandı

Her geçen gün dünya çapında bu salgının bitmeye başladığı görülüyor. Fakat Hindistan ve Türkiye gibi ülkelerde vaka sayıları giderek tırmanıyor. Bu nedenle Dünyanın her yerinde aynı koşullar mevcut değil. Hemen aşağıya konser videosunu bıraktık. Muhtemelen izlerken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.