vivo V27e’nin özellikleri netlik kazandı

vivo V27

1 Mart’ta vivo V27’nin yanı sıra resmen tanıtılacak olan vivo V27e’nin teknik özellikleri hakkında merak edilen tüm detaylar netlik kazandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, çok yakında akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi şirket kısa süre önce yaptığı paylaşımla, vivo V27 serisi telefonlarını 1 Mart’ta tanıtacağını resmen duyurmuştu. İlk başta sadece vivo V27 ve V27 Pro’ya odaklanılmış olsa da, kısa süre önce gelen bilgiler, vivo V27e’nin de 1 Mart’ta resmen tanıtılacağını ortaya çıkarmıştı.

Bu hafta gelen açıklama sayesinde artık çıkış tarihini bildiğimiz vivo V27e, dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de telefonun teknik özellikleri hakkında merak edilen tüm detaylar netlik kazandı. Öte yandan telefonun tasarımını net bir şekilde gözler önüne seren yeni bir görsel de paylaşıldı.

vivo v27e

vivo’nun Malezya sitesi için hazırlanan önsipariş sayfasının ekran görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte telefonun teknik özellikleri resmiyet kazanmış oldu. vivo V27e, 6.62 inçlik AMOLED bir ekranla geliyor. Bu ekranın yenileme hızı 120 Hz. Daha önce gelen bilgiler sayesinde, vivo V27 serisindeki düz ekranlı tek modelin V27e olacağını biliyoruz. Çünkü hem vivo V27 hem de V27 Pro kıvrımlı bir ekrana sahip olacak.

vivo V27e, MediaTek G99 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga setine 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Yukarıdaki görselde de görebileceğiniz üzere telefonun arka kısmında üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu üçlü arka kameranın ana lensi 64 megapiksel. Ona 2 megapiksellik makro lens ve 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Batarya tarafına geldiğimizde karşımıza 4600 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 66W. Son olarak telefonun Android 13 tabanlı Funtouch OS 13 işletim sistemiyle satışa sunulması bekleniyor.

Gençler Android telefon kullanmaktan utanıyor