Yeni Xiaomi Watch, eSIM desteğinden yoksun olacak

Xiaomi’nin yakında yeni bir akıllı saat piyasaya sürmesi bekleniyor. Şirketten gelecek bir giyilebilir cihaz gerekli sertifikaları aldı.

Yakında çıkacak olan yeni Xiaomi Watch, M2134W1 model numarasını taşıyacak. Bu giyilebilir cihaz, Çin düzenleyici kurumları 3C ve TENAA tarafından onaylanmış durumda.Şu an itibariyle, özelliklerinden sadece birkaçı çıktı. Yeni başlayanlar için 5W şarj desteği taşıyacak.

Ayrıca, giyilebilir cihaz, yerleşik depolama yoluyla ses çalma işleviyle birlikte gelecek. Daha yeni Xiaomi saatleri bu özelliği zaten sunuyor. Bu nedenle, yeni bir şey değil. Ürünün eSIM desteğini sunmayacağı söylenirken ayrı olarak saatin fitness takipçisi olacağı da söyleniyor.

Xiaomi Watch

Başka bir deyişle, M2134W1 model numarasına sahip yakında çıkacak olan Xiaomi saati, yalnızca akıllı saat kılığında bir fitness takipçisi olacak. Bu nedenle, büyük olasılıkla Watch S1 ve Watch Color 2’ye benzer olacaktır.

Bu giyilebilir ürünün tam pazarlama adı bir sırdır. Her neyse, Xiaomi Watch Color 3 olarak resmileşebileceğini düşünüyoruz. Çünkü Xiaomi Watch Color 2, neredeyse bir yaşında olduğu için bir halefi olacak.

Apple AR Glass karma gerçeklik kulaklığı tasarım geliştirme aşamasına girdi