Stranger Things yeni fotoğrafları yayınlandı

Stranger Things yeni fotoğrafları yayınlandı

Stranger Things, dördüncü sezonun ikinci cildinin son bölümlerinden teaser fotoğrafları yayınladı. İşte tüm detaylar.

27 Mayıs’ta yayınlanan son sezonun ilk bölümü, arkadaş grubunun California ve Indiana arasında bölündüğünü gözler önüne seriyor. Stranger Things yeni sezonunda Midwest ekibi Upside Down’dan yeni bir canavar olan Vecna ​​ile savaşırken, West Coast grubu Eleven’ı arıyor. Fotoğraflardan birinde, Hawkins çetesi bir masanın etrafında durmuş bir kitaba bakarken, Max’in sağda gölgelerde gizlendiği görülüyor.

Stranger Things yeni fotoğrafları yayınlandı

Dizi son dönemlerin en popüler yapımları arasında kendine yer edinmiş durumda. Yediden yetmişe bir çok hayranı olan gençlik dizisi son dönemlerin en popüler yapımları arasında karşımıza çıkıyor. Hal böyle olunca da hayranlar bir süredir yeni sezonu merakla bekliyordu. Bu kapsamda beklentilerin yüksek olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır diyebiliriz. Dizinin ülkemiz dahil globalde de bir çok hayranı bulunuyor. O derece ki Netflix’in en sevilen yapımları arasında Squid Game ve Stranger Things karşımıza çıkıyor.

Stranger Things, 1 Temmuz’da 4. sezonun ikinci kısmıyla Netflix’e dönecek. Geçtiğimiz günlerde ABD’de de yaşanan toplu katliama benzeyen ilk bölüm açılışı sebebiyle sansüre giden yapım yeni sezonuyla hayranların gönlünü fethetmeyi hedefliyor. İki bölüm şeklinde sunulacak olan yeni sezon için ise şimdiden beklentiler yüksek durumda. Ancak beklentiler karşılanacak mı yoksa hayal kırıklığı mı olacak bekleyip göreceğiz. Bunun için geri sayım başlamış durumda.