Xiaomi Mi Band 5 için tarih verildi! Çok yakında!!!

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi’nin sudan ucuz yeni akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 5 için tarih verildi. Yeni tasarım ile gelecek olan Mi Band 5’i çok seveceksiniz.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı bileklik konusunda çığır açmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ekran tasarımını yenileyip karşımıza Mi Band 4 ile çıkmıştı. Bu yılda da aynı tasarımı kullanması beklenen Xiaomi, karşımıza büyük bir sürpriz ile çıkacak. Xiaomi Mi Band 5, ekran konusunda fiyatına göre büyük bir seviye atlayacak ve 1.2 inç büyüklüğünde OLED panel ile karşımıza çıkacak.

Mi Band 4 ile spor aktivitelerine odaklanan firma bu yıl bunu üst seviyeye çıkaracak. Yeni model ile mevcut spor modlarına yoga, eliptik makine, kürek makinesi, atlama ipi ve kapalı bisiklet modları da eklenecek.

399 dolarlık iPhone SE 2020 Türkiye’de 770 dolardan satışa sunuldu!

Dünya saati, takvim, adet dönemi izleme ve meditasyon gibi özellikleri de barındıracak olan bu modelde NFC de bulunacak. Bu sayede Android‘de temassız ödeme yapabileceksiniz. Ancak iOS’teki Apple Pay bu modelde maalesef ki çalışmayacak. Bluetooth 5.0 teknolojisi ile daha az şarj tüketecek olan yeni model hem Android hem de iOS ile uyumlu olacak.

Xiaomi Mi Band 5

11 Haziran 2020 tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak olan yeni modelin yine 30 dolar bandını aşmaması bekleniyor. Oldukça sade ve şık bir tasarım ile bizleri karşılayacak olan akıllı bileklikte maalesef ki dahili hoparlör ve mikrofon olmayacağı için görüşme yapmak mümkün olmayacak. Bakalım Çinli teknoloji devi bizi şaşırtacak yeni özellikleri akıllı bilekliğine ekleyecek mi?