Yeni Twitter CEO’su kim olacak

Elon Musk etkisi

Popüler sosyal medya platformu Twitter’ın başındaki tek yetkili olan Elon Musk, artık yerine geçecek birini bulmak istiyor.

Yeni Twitter CEO’su kim olacak? Elon Musk geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Twitter’ı satın aldı ve şu anda şirketin CEO’su konumunda ancak ünlü isim bu pozisyonu terk etmek için hazırlık yapıyor. Dubai’deki Dünya Hükümet Zirvesi’nde video bağlantısı yoluyla katılarak konuşan Musk, “Twitter’ı istikrara kavuşturmak” ve “finansal açıdan sağlam bir durumda olduğundan emin olmak” için çalıştığını söyledi.

Twitter, yeni bir özelliği daha ücretli yapacak

Ünlü ismin bu açıklamaları, şirketi yönetmek için başka birini bulma arayışının tüm gücüyle devam ettiğini gösteriyor.

Yeni Twitter CEO’su kim olacak?

Musk’ın üst düzey yönetici pozisyonundan ayrılmayı düşündüğüne dair söylentiler daha önce de gündeme gelmişti, ancak şimdi olası bir zaman çizelgesi var. Bloomberg’e konuşan kaynaklara göre, ünlü milyarder, Twitter CEO’su pozisyonu için aktif olarak birini arıyor ve bu geçişin yılın sonuna doğru gerçekleşmesi bekleniyor.

Twitter 'Sizin İçin' özelliğini yeniledi

Musk’ın Tesla’daki varlığının azlığı, elektrikli araba şirketindeki bazı yatırımcıları endişelendiriyor. Musk’a göreyse, Space X ve Tesla üç ila beş yıl öncesine göre daha az çalışma gerektiriyor. Ancak bu açıklamaların şimdilik Space X ve Tesla yatırımcılarını rahatlattığı söylenemez.

Twitter ofisleri kira

Elon Musk, Birleşik Arap Emirlikleri kabine işlerinden sorumlu bakanı ile gerçekleştirdiği video görüşmesinde Twitter’ı “tersine bir startup” olarak nitelendirdi. Sosyal ağ, “istikrarlı bir konuma gelmek” için hala birçok çalışmaya ihtiyaç duyuyor. Şu anda haftada yedi gün, günde altı saat uyku ile çalışan Musk, haftalık çalışma süresini 80 saat dolaylarına indirmek istiyor. Yeni Twitter CEO’su kim olacak?

Poco C55’in görselleri ve çıkış tarihi paylaşıldı