Bumblebee için ilk Türkçe dublajlı fragman yayınlandı!

Bumblebee

Transformers serisinin en önemli karakterlerinden biri olan Bumblebee’yi odağına alacak olan spin-off filmi Bumblebee için ilk fragman videosu yayınlandı. İşte detaylar.

İlk filmi 2007 yılında yayınlanan Transformers serisi, 11 senelik kısa sayılabilecek bir periyoda 5 film sığdırmayı başardı. Elbette bu durum izleyicileri de biraz sıkmış durumda. Keza serinin ilk 4 filmi son derece başarılı bir gişe başarısına imza atmıştı. Nitekim bu başarı 5. filmde yerini hayal kırıklığına bırakmıştı. Genel olarak bir serinin çok sık beyaz perdede karşımıza çıkması, seyirciler üzerinde negatif etki bırakabiliyor. Zira kısa süre önce vizyona giren yeni Star Wars filmi Solo A Star Wars Story de bu duruma bir başka örnek. Son Star Wars filminden 6 ay sonra vizyona giren Han Solo filmi, yapım maliyetini bile henüz çıkarabilmiş değil.

Bumblebee solo filmi ile geri dönüyor

Aynı şeyin Transformers’ın başına gelip gelmeyeceği de büyük merak konusu. Keza 21 Aralık’da vizyona girecek olan Bumblebee filmi, 11 sene içerisinde vizyona girecek olan 6. Transformers filmi olacak.

Film, 1987 yılında autobotlar’ın kaçak olduğu yıllara odaklanacak. Yolu Charlie ile kesişen Bumblebee’nin öyküsünü vizyona yansıtacak olan filmin yönetmen koltuğunda ise Travis Knight bulunuyor. Filmin başrollerinde ise Hailee Steinfeld, Pamela Adlon ve John Cena gibi isimler var. Bakalım Transformers da aynı Star Wars gibi gişede hayal kırıklığı yaratacak mı? Bunu sene sonunda göreceğiz.