Transformers: Canavarların Yükselişi’nden yeni fragman geldi

Transformers Canavarların Yükselişi

Bu yıl vizyona girecek olan yeni Transformers filmi Transformers: Canavarların Yükselişi’nden yeni fragman yayınlandı.

Hayatına bir oyuncak serisi olarak başlayan, ancak daha sonra bir animasyon dizisinin çekilmesi üzerine oldukça popüler hale gelen Transformers, son yıllarda beyaz perdede de kendisine yer buldu. 2007 yılında vizyona giren Transformers filmi ile başlayan film serisi, 2018 yılına kadar sürdü ve çıkan altı filmiyle gişede büyük başarı yakaladı. Ancak seri ilerledikçe filmlerin kalitesi düştü. Buna paralel olarak gişe gelirleri de azalmaya başladı. Sonunda Paramount stüdyosu bu düşüşe daha fazla seyirci kalamadı ve bu seriyi sonlandırdı. Bunun yerine yeni bir serinin hazırlanacağı duyuruldu. İşte bu yeni serinin ilk filmi olan Transformers: Canavarların Yükselişi (Transformers: Rise of the Beasts) bu yıl sinema severlerle buluşacak.

Şu sıralar Las Vegas’ta düzenlenmekte olan Cinema-Con etkinliğinde yeni filmlerini tanıtan Paramount stüdyosu, bu etkinlikte Transformers: Canavarların Yükselişi filminden de yepyeni bir fragman yayınladı. Cinema-Con’da yayınlanan bu fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Transformers: Canavarların Yükselişi

Orijinal film serisinin yönetmeni olan Michael Bay bu kez sadece yapımcı olarak projede yer alıyor. Yeni filmin yönetmeni, Creed II filmiyle dikkat çeken Steven Caple Jr.. Yeni seride sadece yönetmen ve senaristler değil oyuncu kadrosu da tamamen değişiyor. Bu kez oyuncu kadrosunda Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Vélez ve Tobe Nwigwe gibi yeni isimler var. Yeni Transformers filmi 9 Haziran’da vizyona girecek.

GTA 6 için beklenen açıklama 17 Mayıs’ta gelebilir