DC yeni Superman’ini seçti

yeni DC filmleri

Yakında çekilecek yeni Superman filminde sevilen kahramana hayat verecek oyuncu belli oldu. Aynı zamanda Lois Lane’i canlandıracak oyuncu da seçildi.

Kısa süre önce vizyona giren The Flash filmi ile birlikte bir devri kapatan DC sinematik evreninde yeni dönemin yüzleri belli olmaya başladı. DC sinematik evrenini yeni baştan yaratmaya kararlı olan Warner Bros. Discovery, yakınca çekimlerine başlanacak yeni Superman filmi ile birlikte yeni sinematik evreninin temellerini atacak. Superman bir nevi DC’yi yeni döneme taşıyan karakter olacak. Bu yüzden bu filmin başarılı olması ve bu roldeki yeni ismin DC hayranları tarafından kabul edilmesi oldukça önemli. DC Films de bunun farkında olsa gerek ki yeni Superman’i bulmak için aylardır hummalı bir arayış yürütüyordu.

Superman’i canlandıracak yeni isim için uzunca bir süredir devam eden arayış nihayet sona erdi ve Superman’i canlandıracak yeni isim belli oldu. Henry Cavill seçimi ile turnayı gözünden vuran DC, yine benzer bir yol izledi ve çok tanınmamış bir isme gitti. James Gunn’ın yöneteceği Superman Legacy filminden itibaren Superman karakterine genç oyuncu David Corenswet hayat verecek.

Yeni Superman

Daha önce Hollywood ve The Politician gibi popüler Netflix dizilerinde yan rollerde izleyicilerin karşısına çıkan David Corenswet, Superman rolüyle birlikte kariyerinin bugüne kadarki en önemli rolüne adım atıyor olacak. Zira genç oyuncunun şu ana kadar bu büyüklükte, hatta buna yakın bir rolü bile yok.

Öte yandan David Corenswet ile birlikte yeni Superman filminin başrolünde yer alacak diğer isim de belli oldu. Superman’in yani Clark Kent’in kız arkadaşı olmasının yanı sıra DC evreninin de en önemli karakterlerinden biri olan Lois Lane’i başarılı oyuncu Rachel Brosnahan canlandıracak. Brosnahan özellikle The Marvelous Mrs. Maisel dizisiyle büyük başarı yakalamış ve başta Emmy ödülleri olmak üzere pek çok saygın ödüle layık görülmüştü.

Yeni Superman ve Lois Lane’in belli olmasının ardından şimdi geriye Lex Luthor kaldı. Çünkü DC Films’in aylardır oyuncu seçmeleri yaptığı üç karakter bunlardı. Lex Luthor için Alexander Skarsgard, Bill Skarsgard ve Nicholas Hoult isimleri ön plana çıkıyor. Ancak henüz rolü kimin kapacağı netleşmiş değil.

Diablo 4’te en çok ve en az seçilen karakter sınıfları belli oldu