Wonder Woman 1984 başka bahara kaldı

wonder woman 2jpeg

DC sinematik evreninin en trend karakterlerinden Wonder Woman beyaz perde için gün sayıyor. İşte Wonder Woman 1984 ile ilgili son detaylar.

İlk filmi ile hayli başarılı bir çizgi yakalayan Wonder Woman bir kez daha izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Fakat bu sayım tam bitmek üzereyken bir kez daha uzuyor. Nitekim daha çok uzamaya da devam edecek.

Herşeyi bir kenara bırakırsak DC sinematik evreninin başlamadan bittiğini söylemek çok da yanlış bir ifade olmayacaktır. Zira şu anda DC ve Warner Bros bu evreni farklı bir yörüngeye oturtmak için yoğun çaba sarf ediyor. Muhtemelen şekillendirilecek olan yeni evrende Superman ve Batman rolleri değişecek.

Wonder Woman, Aquaman, Flash ve Shazam karakterleri ise yoluna aynı isimlerle devam edecek. En azından şimdilik verilen mesajlar bu yönde diyebiliriz.

DC ve Warner Bros. şu anda yeni Wonder Woman filminin çekimlerini tamamladı. Film yaz aylarında vizyona girecekti lakin koronavirüs süreci yüzünden ertelendi. Şimdi ise bir erteleme daha söz konusu olabilir.

wonder woman

Wonder Woman 1984 bir kez daha ertelenebilir

Normal şartlarda Wonder Woman’ın yeni filmi 2 Ekim’de vizyona girecekti. Fakat şu anda pek de normal şartlarda olduğumuz söylenemez. Malum süreçten ötürü pek çok film yapımcısı vizyon tarihlerini erteliyor.

Şimdilik sinema salonlarının açık olduğu ülke sayısı hayli kısıtlı. Ayrıca ABD, Çin ve Hindistan gibi kalabalık ülkelerde hala sinemalar kapalı. Doğal olarak böyle bir ortamda hiçbir yapımcı filmini gösterime sokmaya sıcak bakmıyor.

Warner Bros CEO’su Ann Sarnoff da konu ile ilgili kısa bir açıklamada bulundu. Sarnoff şu anda herhangi bir erteleme kararının söz konusu olmadığını fakat bu konuyu değerlendirdiklerini belirtti. Görünen o ki Wonder Woman’ın yeni filmi de yakın zamanda ertelenebilir.

Stranger Things 4 için geri sayım başladı