Batman V Superman’de Kesinleşen DC Karakterleri!

batman v superman movie image

Son yılların en merakla beklenen süper kahraman filmi Batman V Superman: Dawn of Justice’in gösterime girmesine sayılı günler kala, yapımcı stüdyo, filmde kendini gösterecek kesinleşen karakterleri kamuoyu ile paylaştı.

25 Mart 2016’da, tüm dünya ile birlikte ülkemizde de gösterime girecek Batman V Superman, bünyesinde pek çok yıldızı barındırıyor. Yapımcı ve yönetmenliğini Zack Snyder’ın üstlendiği filmde, Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter ve Gal Gadot gibi yıldızlar yer alıyor.

Batman V Superman

DC ve Warner Bros ortaklığı, filmde resmen yer alan ve bundan sonra da DC’nin sinematik evreninde yer alabilecek karakterleri açıkladı.

Lex Luthor

Jesse Eisenberg’ün canlandıracağı Lex Luthor, DC evrenin en zeki insanı olarak kabul ediliyor. İnsan ırkçısı olarak nitelendirilen Lex Luthor, iyi de olsalar, kötü de, uzaylılara karşı akıllara durgunluk veren bir nefret besliyor. Jesse Eisenberg, gerek fiziği gerekse zekası nedeniyle, popüler dünyada “Marc Zuckerberg’in saf kötü haline” benzetiliyor.

Doomsday

Doomsday, Superman’i öldüren yegane varlık olarak, çizgi roman evreninde eşsiz bir üne sahip. Her ölümünün ardından yeniden doğan Doomsday, ayrıca daha önce kendisini öldüren nesnelere karşı da bağışıklık kazanıyor.

Wonder Woman

Zeus’un 500 yaşındaki kızı, Batman V Superman’de kritik rol oynuyor. Wonder Woman, Gal Gadot tarafından canlandırılıyor.

Alfred Pennyworth

Her ne kadar tadı damağımızda kalsa da, Michael Cain’in Alfred’lik günleri sona erdi. Şimdi, bu rolü, başka bir Oscar ödüllü fenomen Jeremy Irons canlandıracak.

Aquaman

Game of Thrones’tan tanıdığımız Jason Momoa’nın canlandıracağı karakter, kısa süre de olsa filmde gözükecek.

Cyborg

New 52 serisinde, Justice League arasında birleştirici ve kilit yol oynayan Cyborg’u, Ray Fisher canlandıracak.