The Batman filmi için yeni bir oyuncu daha açıklandı

the batman

DC evreninin en popüler karakterlerinden biri olan Batman bir kez daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte The Batman filmi için açıklanan son isim.

DC’nin beyaz perdeye en çok uyarladığı karakteri şüphesiz Batman’dir. Diğer süper kahramanlardan farklı olarak hiçbir süper gücü bulunmayan Batman, DC evreninin en popüler karakterlerinden biri.

Son olarak Batman v Superman ve Justice League filmlerinde Ben Affleck karakterinin hayat verdiği Batman karakteri 2021’de tekrardan beyaz perdede boy gösterecek.

DC sinematik evrenine yeni bir soluk getirecek olan The Batman, hali hazırdaki filmlerden bağımsız yapısıyla dikkat çekecek.

The Batman filmi için Carmine Falcone duyurusu

Batman karakterine Alacakaranlık serisindeki rolü ile dikkat çeken Robert Pattinson’un hayat vereceği filmin yönetmen koltuğunda ise Matt Reeves oturuyor.

Daha önce filmde yer alacak olan bazı karakterleri açıklayan Reeves, son olarak Carmine Falcone’a hayat verecek olan oyuncuyu da açıkladı.

Reeves’in şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre Falcone karakterine John Turturro hayat verecek. Turturro daha önce Transformers filmlerinde de boy göstermişti.