Razer Moray : Oyuncular için THX onaylı ses

Razer Moray

Razer, bugün ilk kulak içi monitörü (IEM) Razer Moray ‘ı piyasaya sürerek oyun sesinde çıtayı yükseltti.

Özünde oyuncuların ve maraton yayıncılarının benzersiz talepleri ile tasarlanan bu çığır açan IEM, tüm gün konforunu benzersiz ses kalitesiyle birleştirerek, uzun, yorulmadan oyun oynama ve yayın oturumlarında tamamen yeni bir paradigmanın zeminini hazırlıyor.

Razer Moray, dünya çapında tanınan bir kalite, tutarlılık ve performans güvencesi olan THX Sertifikasyonu sayesinde oyun ve yayınlarda ses deneyimini yeni zirvelere taşıyor.

Önde gelen ses uzmanları tarafından test ve optimize edilen Moray, hem oyun hem de yayınlar için en yüksek ses standartlarını garanti eden net vokaller ve diyaloglar, bozulmayan bir deneyim ve üstün gürültü yalıtımı sunuyor. Bu sertifika, dinleyicilere Moray’ın kutudan çıkar çıkmaz sanatçının gerçek vizyonunu, sanatı, teknolojiyi ve gerçek dünya dinleme ortamlarının dinamiklerini harmanlayacağını garanti ediyor.

Razer Moray

Olağanüstü Ses için Hibrit Çift Sürücülü Akustik Tasarım

Moray; kristal netliğinde tizler için dengeli bir armatür sürücüsünü, derin ve zengin baslar için dinamik bir sürücüyle eşleştiren hibrit çift sürücülü akustik tasarıma sahip. Sonuç, yayıncıları hayranlarıyla saatlerce meşgul edecek olağanüstü ses kalitesi.

Razer Moray

Gün Boyu Rahatlık

Moray, uzun yayınlar sırasında rahatlığa öncelik verir. Düşük profilli, ergonomik şekli, geleneksel kulaklıkları önemli ölçüde geride bırakan rahat bir uyum sunarak kafa ve kulaklar üzerindeki baskıyı ortadan kaldırıp kesintisiz, yormayan bir yayın deneyimi sunuyor.

Razer Moray

Nihai Yayın Odağı için Üstün Pasif Gürültü İzolasyonu

Moray, bir IEM’den daha fazlasıdır. O bir içerik oluşturma güç merkezidir. -36 dB’ye kadar gürültüyü bloke edebilen üstün pasif gürültü yalıtımı, dikkat dağıtıcı unsurları artık sorun olmaktan çıkarıyor. Yayıncılar, ilgi çekici içerik ve büyüleyici kitleler oluşturmaya odaklanmaya devam edebiliyor.

Kesintisiz Akış  

OFC MMCX kabloları ve esnek bellek döngü tüpü ile donatılan Razer Moray, yerinde sabit duran ve engel olmayacak şekilde tasarlandı. Bu birinci sınıf örgülü kulak üstü kablolar, yayıncılar hayranları eğlendirirken kulak içi monitörlerin yerinde kalmasını sağlıyor.

Üç farklı boyutta üç tip kulak ucu ile Moray, optimum konfor ve ses izolasyonunu garanti ediyor. Taşınabilir, su sıçramasına dayanıklı taşıma çantasına yerleştirildiğinde, her zaman, her yerden içerik oluşturmaya ve akış yapmaya hazır.

Pusat Business Pro kablosuz metal klavye: İnce ve sessiz