Star Wars The Rise of Skywalker için yeni tanıtım videosu

sw

Sinema tarihinin en köklü serilerinden biri olan Star Wars yakında 9. filmi ile izleyici karşısına çıkacak. İşte Star Wars The Rise of Skywalker için yayınlanan son tanıtım videosu.

Yabancı filmlere ilgi duyan hemen hemen herkes, Star Wars ismini mutlaka duymuştur. Film türü itibariyle herkese hitap etmeyebilir. Fakat bu serinin sinema tarihine hayli önemli bir yere sahip olduğu da inkar edilemez.

İlk etapta 6 film olarak planlanan seri, alışılageldiğin dışında bir kronolojiye sahip. Normalde öncelikle ilk film, ardından ise devam filmleri gelir. Fakat Star Wars serisinde ilk olarak 4 – 5 ve 6. film izleyici karşısına çıkmıştı. 1, 2 ve 3. film ise daha sonra çekilmişti. Bu durumun filmlerin gişe başarısına gölge düşürdüğü söylenebilir. Fakat serinin hayranları olayların devamını bilmelerine rağmen ilk 3 filme yoğun ilgi gösterdiler.

Star Wars The Rise of Skywalker 20 Aralık’ta vizyonda

Hal böyle olunca yeni bir üçleme de kaçınılmaz oldu. Serinin 7 ve 8. filmi beklentileri çok fazla karşılamamış olsa da gişe performansı açısından başarılı bir çizgi çizdi. Şimdiyse sırada 9 film olan SW The Rise of Skywalker var.

star wars the rise of skywalker

20 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak olan yapım için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Dilerseniz yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Bakalım SW The Rise of Skywalker, ilk 2 filmi yarattığı hayal kırıklığını silmeyi başarabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

The Batman filmi için yeni bir oyuncu daha açıklandı