Yeni Star Wars Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

star wars skeleton crew 3

Bu yıl bitmeden izleyici ile buluşacak olan yeni Star Wars dizisinden ilk fragman yayınlandı. Bu kez hikayenin merkezinde çocuklar var.

Bir zamanların efsanevi bilim-kurgu serisi Star Wars, şu günlerde ise belki de en tartışmalı dönemini geçiriyor. Son yıllarda çıkan film ve dizilerle Star Wars hayranlarını küstüren Lucasfilm, özellikle son dizisi The Acolyte ile bir nevi dibi gördü. Her ne kadar Disney izlenme rakamlarını paylaşmamış olsa da bağımsız tüm kaynaklar, bunun bugüne kadar en az izlenen Star Wars dizisi olduğunu söylüyor.

Bu serinin izleyicisi gitgide düşüyor olsa da bu durum Disney’i yeni Star Wars işlerine imza atmaktan alıkoymuyor. Nitekim bu yıl bitmeden yeni bir Star Wars dizisi daha izleyicilere sunulacak. Söz konusu bu yeni Star Wars dizisi Skeleton Crew olacak.

yeni Star Wars dizisi

3 Aralık’ta Disney+’ta izleyici ile buluşacak olan yeni Star Wars dizisi için tanıtım çalışmalarına hız veren Disney, dün diziden ilk fragmanı paylaştı. Skeleton Crew bugüne kadar gördüğümüz  Star Wars film ve dizilerinden biraz daha farklı. Çünkü bu kez hikayenin merkezinde çocuk karakterler yer alıyor. Onlara rehberlik eden usta figürüne ise ünlü oyuncu Jude Law hayat veriyor.

Skeleton Crew, Tom Holland’ın başrolünü üstlendiği yeni Örümcek-Adam filmlerinin yönetmeni olan Jon Watts’un imzasını taşıyor. Diziden yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Arcane 2. Sezon Bölümleri İnternete Sızdırıldı