Borderlands 4 Duyuruldu; 2025’te Geliyor

Borderlands 4 heyecan yarattı

Beklenen haber sonunda geldi ve Borderlands 4 resmen duyuruldu. Gamescon 2024 kapsamında oyundan ilk fragman da paylaşıldı.

Son günlerde daha çok film uyarlamasıyla gündeme gelen Borderlands serisi, şimdi yeniden oyun dünyasının gündeminde. Çünkü bugün başlayan Gamescon 2024’te duyurulan ilk oyunlardan biri de Borderlands 4 oldu. Uzunca bir süredir söylentilerini duyduğumuz yeni Borderlands oyunu, Gearbos tarafından paylaşılan kısa fragmanla resmi olarak duyuruldu. Dahası oyunun 2025’te oyunseverlerle buluşacağı açıklandı. Hatırlarsanız daha önce gelen söylentilerde oyunun 2026’da çıkabileceği söyleniyordu. Ne var ki Gearbox merakla beklenen oyunu 2025’e yetiştirecek.

Gearbox tarafından paylaşılan kısa fragman, Borderlands 4 hakkında pek bir detay barındırmıyor. Ama bu fragmana bakılırsa yeni Borderlands oyunu, hikayeyi Borderlands 3’ün kaldığı yerden devam ettirecek. Çünkü ilk sonunda olduğu gibi bu fragmanın başında da uçan büyük bir anka kuşu sembolü görüyoruz. Fire Hawk’ın sembolü olan bu figür, üçüncü oyunun sonunda da karşımıza çıkmıştı.

Borderlands 4

Uzun bir bekleyişin ardından oyunseverlerle buluşacak olan Borderlands 4 için 2025’in ötesinde net bir tarih verilmedi. Ama Take-Two şirketinin bu oyunu 2026 mali yılı içerisinde çıkaracağını duyurması, oyunun en erken nisan ayında çıkacağını gösterdi. Çünkü 2024 mali yılı Nisan 2025 ile Nisan 2026 arasındaki dönemi kapsıyor. Oyunun 2025’te çıkacağı duyurulduğu için bu zaman aralığını Nisan 2025 ile Aralık 2025 arasına indirebiliriz. Borderlands 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC’ye yönelik olarak çıkacak.

ChatGPT Hastalara Yanlış Teşhis Koyuyor