Mafia III’ten yeni oynanış videosu!

mafia 3

2K Games’in merakla beklenen oyunu Mafia III’ten yeni bir video geldi. Bir röportaj şeklinde yayınlanan videoda, oyuna dair daha önce yayınlanmamış görüntüler yer alıyor. Oyunun yapımcılarıyla yapılan röportaj videosunda oyun hakkında bilgiler ve oyunun içinden daha önce ortaya çıkmamış görüntüleri izleyebilirsiniz. Mafia III’ü sabırsızlıkla bekleyenleri haberimize bekliyoruz.

mafia-3

Mafia serisi kendine has yapııyla oldukça beğenilen bir oyun. En son 2010 yılında Mafia II olarak karşımıza çıkan oyun, oldukça beğenilmiş ve kendi kitlesi tarafından muhtemelen defalarca oynanmıştı. Oyun tıpkı Hitman serisi gibi kendine has dinamiklere sahip. Araçları özelleştirme, para kazanma şekli ve hikayesiyle son derece sürükleyici olan oyunun üçüncüsü için çalışmalar hızla devam ediyor. E3 2015’te sergilenen oyunun çıkış tarihine çok uzun zaman var. Nisan 2016 olarak belirtilen bu tarih, oyunu bekleyenler için üzücü bir haber.

Oyun hakkında şimdiye kadar bazı ekran görüntüleri ve E3 2015’ten bazı videolar yayınlanmıştı. Ancak aşağıdaki video yeni. Yabancı bir oyun dergisi için yapılan röportajda, oyuna dair yeni görüntüler yer alıyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

5 ilginç ve deneysel Android uygulaması