Yeni MacBook Pro ile Mac mini modellerini piyasaya sürebilir

mc1

Son gelen haberlere göre Apple MacBook Pro serisi ve Mac mini PC serisinden ek modeller çıkarmayı planlıyor. Şirketin bir süredir yeni bir MacBook Pro modeli üzerinde çalıştığı söylenirken son bilgiler Mac mini modelinin lansmanına da olabileceği söyleniyor.

En ünlü teknoloji analistlerinden Bloomberg’den Mark Gurman konuyu ortaya çıkaran isim oldu. Verdiği bilgilere göreApple Silicon’a sahip ilk MacBook Pro modu üzerinde çalışıyor. M2 Maks modeli. Ayrıca, Mac Pro modelinde 256 GB’a kadar RAM, yaklaşık 76 ila 152 grafik çekirdeği ve hatta 24 ila 48 CPU çekirdeği bulunacak.

MacBook Pro

Bunun dışında Gurman, 13 inç Pro ve MacBook Air’in her ikisinin de yaklaşan Mac mini modeliyle aynı M2 işlemciye sahip olacağını belirtti. Şu an itibariyle, iPhone üreticisinin yeni Mac mini’de daha fazla çekirdeğe sahip bir M2 Pro yongasını test ettiği iddia ediliyor. Ne yazık ki Gurman, bu yeni Mac mini modeliyle ilgili başka herhangi bir ince ayrıntı açıklamadı. Bununla birlikte, yeni MacBook Pro ve Mac mini PC’lerin “önümüzdeki birkaç ay içinde” piyasaya sürüleceğini belirtti.

Ancak, yeni Mac Pro’nun gelecek yıla kadar piyasaya çıkmayacağını da sözlerine ekledi. Bu haber önceki raporumuzla uyumludur. Bu haftanın başlarında, Apple’ın önümüzdeki ay Kasım 2022’de yeni 14 inç Pro’ları ve 16 inç MacBook Pro’yu piyasaya sürmeye hazırlandığını iddia eden yeni bir raporu ele aldık. Dolayısıyla, 13 inç varyantın da kısa süre sonra duyurulmasını bekleyebiliriz. daha büyük varyantlar piyasaya çıktı.

iPhone 15 Ultra ile 6.1 inçlik iPhone modelleri kalkabilir