120 Hz yenileme hızlı Redmi XT Gaming TV piyasaya sürüldü

vvv2

Xiaomi daha önce 120Hz yenileme hızlı Redmi Gaming TV X Pro’yu piyasaya sürmüştü. Şirket şimdi yeni Redmi XT Gaming TV’yi piyasaya sürdü.

Redmi X Pro gibi, Redmi XT Gaming TV’si de 120Hz yenileme hızı ve 120Hz MEMC hareket telafisi desteği sunuyor. Hareketli resimleri daha kararlı ve pürüzsüz hale getirmek için çip algoritmaları aracılığıyla yüksek hızlı hareketli resimleri gerçek zamanlı olarak eşit şekilde optimize ediyor. Şirketin ilk olarak Çin’de piyasaya sürdüğü cihaz küresel dünyada da raflardaki yerini alacak. Cihazın 299 dolardan başlayan bir fiyatı bulunuyor.

Akıllı oyun TV’si ayrıca ayarlanmış bir gama eğrisi ve renk sıcaklığı özelliği ile geliyor. Renk farkı ΔE≈2 ve %94 DCI-P3 geniş renk gamını ve 1 milyar renkli orijinal renkli ekranı kullanma imkanı sunuyor.

Redmi XT Gaming TV

Redmi XT akıllı TV, yerleşik 32 GB depolama varken 3 GB RAM ile eşleştirilmiş dört çekirdekli A73 işlemci tarafından desteklenmektedir. Büyük RAM ve depolama, TV’nin aynı anda birkaç uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmak için kullanılabilmesini sağlar.

Ses açısından, yeni oyun TV’si, iki adet bas kuvvetlendirici invertör tüpünden oluşan dört dahili hoparlör ve 25W bağımsız çift frekanslı yüksek güçlü ses ile birlikte gelir. Ayrıca Redmi XT Gaming TV’si XiaoAI sayesinde sesli uyarıyı da destekleyebilir. Ayrıca cep telefonlarına, dizüstü bilgisayarlara ve hatta ekran projeksiyonu için üçüncü taraf yazılımlara bağlanabilir. Ürün, bir HDMI 2.1 veri kablosuyla birlikte geliyor.

iPhone 15 Ultra ile 6.1 inçlik iPhone modelleri kalkabilir