Yeni iPhone XR hakkında bomba iddia!

Yeni iPhone SE modelinde FaceID de bulunacak

Huawei ve Samsung gibi şirketler; yeni akıllı telefonlarını tanıtırken Apple da yeni iPhone XR ile ilgili bazı sızıntılara izin verdi. Bu detaylar arasında çok şaşıracağınız bazı özellikler de bulunuyor.

Uzak Doğu şirketlerinin kıyasıya rekabet ettiği bu alanda, Huawei firması kamera özellikleri ile kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarıyor. Apple’da bu konuda başarı yakalamak istediği için, kamera konusuna bir miktar hassasiyet yaşıyor.

Yeni iPhone XR ilginç bir kameraya sahip olacak

Her ne kadar Apple’ın iPhone modelleri çok beğenilse bile, kamera kullanıcılar için çok önemli. Apple’ın iPhone XR 2 modeli; aynı iPhone XS ve XS Max’te olduğu gibi birer telefoto ve geniş açılı lense sahip kamera özellikleri de sunuyor.

Apple kamera

Şirketin bu aralar, kamera özelliklerine biraz fazla yoğunlaştığını ifade edebiliriz. 2019’da çıkan bütün iPhone modellerinde, muhtemelen birden fazla lens olacak ve bu durum; çekim kalitesini çok fazla arttıracak.

Bu yeni modelle ilgili bir diğer haber de şarj özelliği. 18 W USB-C şarj cihazları daha kolay bir kullanım sağladığı için tercih nedeni oldu. Tüm bu bilgiler, tamamen sızıntı olmakla birlikte, fikirlerinize de burada yorumlar aracılığıyla yer verebilirsiniz.

iPhone XR ve Galaxy S10e kamera karşılaştırması