Apple iPhone X’a üvey evlat muamelesi yapmaya devam ediyor!

Apple iPhone X Filmic Pro

Apple iPhone X modeline üvey evlat muamelesi yapmaya devam ediyor. iPhone 11’in özelliğinin çok yakında iPhone Xs ve Xr modellerine geleceği açıklandı.

Apple’ın 10. yıla özel olarak üretilen iPhone X, iPhone XS ve XR modellerinin çıkması ile anında satıştan çekilmişti. iOS 13 ile FaceTime dikkat düzeltme ve yeni portre efekti gibi özellikleri iPhone X’a sunmayan Apple, bir yeni özelliği daha yine XS ve XR modellerine sunacak gibi görünüyor.

iPhone 11 etkinliğinde sahne alan FilMic Pro ekibi, iPhone 11’in arkadaki iki ve öndeki tek kamerası ile aynı anda video kaydı yapılabileceğini açıklamıştı. iPhone 11 Pro’daki arkadaki üç kamera ile de aynı anda kayıt yapabilen bu uygulamanın geliştiricisi, bu özelliğin diğer iPhone modellerine de geleceğini duyurdu.

FilMic Pro ekibi, aynı anda kayıt yapma özelliğinin iPhone XS, XS Max ve XR modellerine geleceğini söylüyor.

Yakında gelecek olan güncelleme ile artık iPhone 11’in özelliği LCD ekranlı iPhone XR’da bile kullanılabilecekken, 10. yıl iPhone modeli olan iPhone X’da kullanılmayacak.

Apple iPhone X Filmic Pro

Bu özelliğin kullanılmasında Apple A12 yonga setinin büyük önemi var. iPhone X’da yer alan iPhone A11 yonga seti maalesef ki geç aşamasında yer aldı.

Bu yüzden iPhone X, yeni iPhone modellerinin bazı işlemler konusunda çok gerisinde kalmaya başladı.

iPhone 11 modelleri yoğun ilgi görüyor!

Eğer iPhone X sahibiyseniz ve yeni özellikleri denemek istiyorsanız, telefon değiştirmeyi düşünüp uygun yollu iPhone Xr’a yönelebilirsiniz.