Yeni Ghostbusters filmini yönetecek isim belli oldu

ghostbusters

2020 yılında vizyona girmesi planlanan yeni Ghostbusters filmi için hazırlıklar tam anlamıyla başlamış durumda. İşte konu hakkındaki detaylar.

1984 yılında yayınlanan Ghostsbusters filmi hikayesi, atmosferi ve dönemi aşan görselliğiyle büyük bir başarıya imza atmıştı. Günümüzde bile hala severek izlenen filmin devamı ise 1989 yılında yayınlanmıştı.

Sony yıllar sonra bu kült seriyi yeniden canlandırmak istedi. Fakat büyük bir hata yaptı. Serinin orijinalliğini korumak yerine, kadın üyelerden oluşan bir Ghostsbusters ekibi tasarlayan Sony, hem eleştirel anlamda, hem de gişe anlamında beklentilerin çok altından kaldı.

Yeni Ghostbusters filmi için geri sayım başladı

Görünen o ki 2016 yılında yayınlanan Ghostbusters filmi ile gelen başarısızlık Sony’i yıldırmaya yetmemiş. Zira yapım devi, yeni Ghostbusters için kolları sıvamış durumda. Üstelik yeni Ghostbusters 2016’daki filmi yok sayarak 1989’da çekilen Ghostbusters 2’nin devamı niteliğinde olacak.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Jason Reitman yer alacak. Jason Reitman, serinin ilk iki filmini yöneten Ivan Reitman’in oğlu. Yani Sony yönetmen seçimi konusunda da ilk iki filme ufak bir selam çakmış.

Yeni Ghostbusters filminin çekimlerine 2019 yazında başlanması planlanıyor. Filmin vizyona girmesi ise 2020 yazını bulacak. Bu arada filmin kadrosunda ilk filmin yıldızlarının da yer alabileceği konuşuluyor. Fakat henüz kesinleşmiş bir durum yok. Hali hazırda serinin yeni film için oyuncu arayışlarının devam ettiği belirtiliyor.

Netflix fiyatlarına zam mı geliyor?