Angry Birds filmi ne zaman vizyona girecek?

angry birds filmi

Angry Birds filmi hakkında yeni bilgiler var. Filmin vizyon tarihi açıklandı ve yeni görüntüler içeren bir televizyon reklamı yayınlandı.

Geçtiğimiz yıl ilk ipuçları verilen ve ilk tanıtıcısı yayınlanan Angry Birds filmi hakkında yeni gelişmeler var. Rovio’nun en başarılı yapımına dair güncel bilgiler sizlerle.

Angry Birds filmi

2010 yılında mobil cihazlarda yaptığı devrimle anılan Agry Birds oyunu milyonlarca kullanıcıya ulaşmış, onlarca farklı versiyon ile uygulama marketlerinde karşımıza çıkmıştı. Son günlerde eskisi kadar popüler olmasa da oyun 2010-2015 yılları arasında en çok oynanan mobil oyunlar arasında yerini aldı. Bu başarıyı sürdürmek isteyen Rovio, yani Agry Birds’ün yapımcısı, serinin filmini yapmak adına Sony ile anlaştı.

Angry Birds filmi için yayınlanan ilk fragmanı sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise bazı yeni görüntüler içeren ikinci yeni fragmanı paylaşıyoruz. Aslında bu fragmandan daha önemli bir detay. O detay ise filmin vizyona giriş tarihi. Daha önce açıklanmayan bu tarih şimdi Mayıs 2016 olarak belirlendi. Tabii Türkiye için henüz net bir tarih söz konusu değil.

Angry Birds filmi bir mobil uygulama için yapılmış ilk sinema filmi olacak ve mobil oyun sektörü için önemli bir adım olacak. Dolayısıyla filmin gişe başarısı ve göreceği ilgi şimdiden merak konusu.

Snapdragon 820 kullanacak ilk telefon!