Yeni Daredevil dizisi geliyor!

daredevil

Netflix popüler diziyi üç sezonun ardından iptal ettiğinde hayal kırıklığına uğrayan Daredevil hayranlarının artık dört gözle bekleyecekleri bir şey var.

Yeni Daredevil dizisi geliyor! Variety’nin haberine göre Disney+, kör bir avukattan bir süper kahramana dönüşen Matt Murdock hakkındaki kendi dizisiyle ilerliyor. Yayın hizmeti, dizinin yazımı ve yönetici yapımcılığı için ortak yazarlar Matt Corman ve Chris Ord ile anlaştı. Corman ve Ord, NBC askeri draması The Brave için ortak showrunner olarak görev yaptı ve ikili ayrıca casus draması Covert Affairs’i yarattı.

Yeni Daredevil dizisi

Daredevil, geçen yılki WandaVision’dan başlayarak Disney+’ta gösterildiği gibi canlandırılan çok sayıda MCU oyununun yalnızca sonuncusu. Yayıncı o zamandan beri Hawkeye, Moonknight ve Loki dahil olmak üzere altı Marvel şovu daha yayınladı ve bu yıl takip edecek çok daha fazlası var. Bu arada, Marvel karakterlerine dayanan bir dizi Netflix şovu, bu yılın başlarında platformun kitaplığından tamamen kaldırılmıştı.

Yeni Daredevil dizisi

Yeni Daredevil dizisi geliyor!

Daredevil Disney+ şovu hala çok erken aşamalarda – Variety, Marvel’in henüz resmi olarak bir şey açıklamadığını belirtiyor. Netflix dizisinde baş karakteri oynayan Charlie Cox, bu yılki Spider-Man:No Way Home’da eski rolüne geri döndü ve Vincent D’Onofrio, Disney’in Hawkeye’ında Kingpin’in Daredevil rolünü yeniden canlandırdı. Her iki oyuncu da Disney+’ın dizinin yeniden canlanması konusunda iyimser görünüyordu, ancak yeni diziye geri dönüp dönmeyecekleri belli değil.

Yeni Daredevil dizisi

D’Onofrio, Marvel News Desk’e verdiği röportajda, Netflix şovunun birçok hayranını şoke eden ani iptaline bir açıklama getirdi. Oyuncu, dizinin 2018’de ayrılmasının büyük olasılıkla Marvel’in Disney’in yeni ortaya çıkan akış hizmetinin önünü açmasıyla ilgili olduğunu söyledi. “Biliyorsunuz, aynı zamanda #SaveDaredevil grubu yükselmeye başladı, bunun nedenlerini öğrenmeye başladık ve Disney+ çıktığı için Marvel’ın ne yaptığını anladık.”

Pokémon Hisuian Snow için ilk bölüm yayınlandı