Yeni Daredevil dizisi şimdiden 2. sezon hazırlıklarına başladı

Daredevil

Disney+’ta yayınlanacak yeni Daredevil dizisi daha ekrana gelmeden dizinin 2. sezonu için hazırlıklara başlandı.

Bildiğiniz gibi Matt Murdock, nam-ı diğer Daredevil, çok yakında Marvel Sinematik Evreni’nin önemli bir parçası haline gelecek. Netflix’e emanet ettiği karakterleri geri alan Marvel, Hawkeye dizisinde Kingpin karakterine yer vererek bu karakterleri Marvel Sinematik Evreni (MCU)’ne dahil etmeye başlamıştı. Daha sonra Matt Murdock da bu evrene dahil oldu ve önce Spider-Man: No Way Home’da kısa bir cameo ile karşımıza çıktı, ardından da She-Hulk dizisinde birkaç bölümde boy gösterdi.

Böylece Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olan Matt Murdock, çok yakında yeni bir diziyle geri dönecek. Disney+ tarafından hazırlanan Echo dizisinde önemli bir rol oynaması beklenen karakter, daha sonra ise yeniden kendi dizisine kavuşacak. Daredevil: Born Again adını taşıyan bu yeni Daredevil dizisi de Disney+’ta yayınlanacak ve Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olacak. Dahası, bu dizide sadece Matt Murdock değil, Netflix’in Marvel dizilerinden tanıdığımız Punisher ve Jessica Jones gibi diğer önemli karakterler de yer alacak.

yeni Daredevil dizisi

Punisher ve Jessica Jones gibi kahramanların da boy göstereceğinin açıklanmasıyla Marvel hayranlarını daha da heyecanlandıran yeni Daredevil dizisi için henüz bir yayın tarihi açıklanmış değil. Ancak dizinin önümüzdeki yıl Disney+’ta izleyici ile buluşması bekleniyor. Biz Marvel’ın Daredevil: Born Again için bir yayın tarihi açıklamasını beklerken, dizinin 2. sezonu hakkında sürpriz bir açıklama geldi.

Yeni Daredevil dizisinde Kingpin rolüyle dönecek olan usta oyuncu Vincent D’Onofrio, Newsweek’e verdiği röportajda, şimdiden dizinin 2. sezonu için hazırlıklara başladıklarını söyledi. Henüz Disney ya da Marvel’dan konu hakkında bir açıklama gelmemiş olsa da D’Onofrio tarafından yapılan bu açıklama dizinin şimdiden 2. sezon onay almış olduğunu düşündürüyor. Çünkü oyuncunun açıklamalarına bakılırsa 2. sezonun hikayesi daha şimdiden ortaya çıkmış durumda.

Hackerlar Bitcoin ATM’lerini boşalttı