Battlefield: SWAT Hakkında Yeni Detaylar

Battlefield SWAT Hakkında Yeni Detaylar

Visceral Games stüdyosu tarafından geliştirileceği söylenen yeni Battlefield oyunu Battlefield: SWAT hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Oyun dünyasının en popüler FPS serilerinden biri olan Battlefield serisinin yeni oyunu hakkında ilk detaylar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış ve yeni Battlefield oyununun SWAT temalı olacağı öne sürülmüştü. Daha önce Electronic Arts için geliştirdiği The Godfather ve Dead Space serileriyle tanınan Visceral Games tarafından geliştirileceği söylenen Battlefield: SWAT hakkında ortaya çıkan yeni detaylar, bu söylentileri destekler nitelikte.

Battlefield_SWAT

Battlelog’da tespit edilen yeni güncellemede Battlefield: SWAT olduğu tahmin edilen yeni oyuna dair ilk detaylar gün yüzüne çıktı. PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC’ye yönelik olarak hazırlandığı görülen bu yeni Battlefield oyunu şimdilik BFH kısaltmasıyla anılıyor. Oyunda yer alacak dört grubun SWAT, hırsızlar, LW ve CR olarak isimlendirilmesi, oyunun SWAT temalı olacağını neredeyse kesinleştirdi.

PlayStation 4, PlayStation 2′den Daha Başarılı Olabilir