Battlefield V için sevindiren açıklama!

battlefield V

Kısa süre önce duyurulan yeni Battlefield oyunu ile ilgili bazı yeni detaylar ortaya çıktı. DICE tarafından da onaylanan yeni bilgilere göre Battlefield V, iki farklı orduyla gelecek. İşte detaylar.

FPS oyunu denildiğinde akla gelen ilk serilerden biri olan Battlefield, geçtiğimiz sene sürpriz bir şekilde 1. Dünya Savaşı’nı konu edinmişti. Oyun severler tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Battlefield 1 sonrasında yeni oyunun da 2. Dünya Savaşı’nı konu edineceği duyurulmuştu. Kısa süre önce duyurulan Battlefield V için bazı yeni detaylar ortaya çıktı.

Battlefield V, iki dev ordunun kapışmasına sahne olacak

Oyun severlerin de bizlere katılacağı üzere, Electronic Arts genişleme paketleri söz konusu olduğunda işi fazlaca abartan bir şirket. Öyle ki bazen genişleme paketleri için oyunun normal ücretinden çok daha fazlasının ödendiği zamanlar da oluyor.

Fakat bu devran Battlefield 5 ile değişecek gibi görünüyor. DICE’ın Tides of War ismini verdiği yeni sistem, oyunun sürekli yeni kalmasını sağlayacak. Örneğin, oyun ilk satışa sunulduğunda multiplayer modunda yalnızca 2 ordu bulunacak. Daha sonra İngiliz ve Alman ordusunun yanına, 2. Dünya Savaşı’nda mücadele etmiş diğer ordular da katılacak.

battlefield V

Aynı şekilde oyuna Tides of War sistemi ile yeni tekli oyuncu modları eklenebilecek. Bu modlar sayesinde Battlefield V kendini sürekli olarak yenileyerek, oyuncuların heyecanını da canlı tutacak.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Battlefield V, 19 Ekim’de raflardaki yerini alacak.