Yeni Android telefonlar iPhone 14 Pro’dan daha güçlü olabilir

android ios

2022’nin birçok amiral gemisi Android telefonu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga setlerini (veya Plus yükseltmesini) kullanıyor ve onun halefinin yıl sonundan önce çıkabileceği ve bununla birlikte önemli bir performans yükseltmesi getirebileceği söyleniyor.

Yeni Android telefonlar iPhone 14 Pro’dan daha güçlü olabilir. Bu söylentinin kaynağı Snapdragon 8 Gen 2‘nin saat hızına sahip bir “ultra yüksek frekanslı sürüm” ile geleceğini söyleyen güvenilir tipster Digital Chat Station’a dayanıyor. Bununla birlikte, grafik yetenekleri açısından daha büyük performans artışları olması bekleniyor: yeni iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’teki Apple A16 Bionic çipinin sunabileceği her şeyin üzerinde grafik performansını alabilen artışlar.

Yeni Android virüsü

A16 Bionic çip tarafından sunulan çok yüksek performans seviyeleri göz önüne alındığında, Snapdragon 8 Gen 2’nin (en azından bazı telefon görevlerinde) daha da iyi olabileceği iddiası kesinlikle cesur ancak şu anda doğrulayamadığımız bir iddia.

Android 13 daha fazla telefona geliyor!

Yeni Android telefonlar iPhone 14 Pro’dan daha güçlü olabilir

Akıllı telefon performansının yalnızca her şeyi çalıştıran yonga setinin ham hızına değil, birden çok faktöre bağlı olduğunu unutmayın. Yazılım kodlamasının verimliliği, kullanılabilir RAM miktarı ve termal yönetimin tümü de önemli roller oynar.

Yeni Android virüsü

Apple’ın hızlarından bahsederken yoğun bir şekilde dayandığı bir güç, üçüncü taraf çip üreticilerine güvenmeden tüm yazılım ve donanım tasarım sürecinden sorumlu olmasıdır.

Qualcomm’un, yeni nesil yonga seti ve neler yapabileceği hakkında her şeyi duymayı beklediğimiz 15-17 Kasım tarihlerinde bir Snapdragon Zirvesi var. O zaman 2023’ün Android amiral gemilerinde hızları nasıl etkileyeceği konusunda çok daha iyi bir fikre sahip olabileceğiz.

En çok izlenen Netflix yapımları açıklandı