En çok izlenen Netflix yapımları açıklandı

netflix dusus

Çevrimiçi video platformu Netflix, her hafta olduğu gibi yine haftalık izlenme sayılarını açıkladı. Listenin zirvesindeki isimse herkesi şaşırttı.

En çok izlenen Netflix yapımları açıklandı. Netflix, dünyanın en çok kullanıcıya sahip çevrimiçi video platformu unvanını kaybetmiş olsa da, yine de zirveyle arasındaki mesafe her an yeniden birinciliği elde edebileceğini gösteriyor. Üstelik haftalık olarak paylaşılan izlenme rakamlarına baktığımız zaman, şirketin genel popülaritesinden hiçbir şey kaybetmediği de anlaşılıyor.

Netflix ek ücret almaya başlayacak!

Amerikalı medya devi tarafından paylaşılan son veriler, geçtiğimiz haftayı yani 5-11 Eylül tarihleri arasındaki süreyi ele alıyor. Buna göre listenin birinci sırasına Cobra Kai: 5. Sezonu yer alıyor. İlk defa Top 10 listesine giren bu yapım, toplam 106 milyon 700 binlik izlenme saatine ulaştı. Oldukça önemli bir başarıya imza atan bu yapım ikinci sıradaki Devil in Ohio’ya ise büyük fark attı.

Netflix ek ücret almaya başlayacak!

En çok izlenen Netflix yapımları açıklandı

Listenin ikinci sırasındaki Devil in Ohio’ya baktığımız zaman, 2 haftadır Top 10 listesinde bulunan bu yapımın 70 milyon 810 bin saatlik izlenme süresine ulaştığı görülüyor. Listenin devam eden sıralarında yer alan isimlerse, adeta bu iki filmin yanında yeni yetme gibi kalıyor.

netflix oyunları

İlk defa Top 10 listesine giren The Imperfects: 1. Sezon’a baktığımız zaman, bu filmin 24 milyon 70 bin saatlik toplam izlenme süresine sahip olduğunu görüyoruz. Özellikle Kraliçe Elizabeth’in ölümüyle popülaritesini arttıran The Crowns: dizisinin 1. sezonu ilk defa listeye girerken yapımın toplam izlenme süresi 17 milyon 570 bin olarak gerçekleştiği görüldü.

WhatsApp da film işine girdi