Sony Xperia 1 V özellikleri büyük oranda netleşti

1 2

Akıllı telefon dünyasının sessiz isimlerinden Sony, yeni modeli Xperia 1 V üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Sony Xperia 1 V özellikleri büyük oranda netleşti. Sony Xperia 1 V‘nin selefinden daha kompakt bir tasarıma sahip olmayacağı yeni bir raporla ortaya çıktı. Daha önce Xperia 1 IV’ten daha küçük olacağı söylentileri çıkan Xperia 1 V, yeni raporlarla bu iddiaların aksine çıkıyor. Henüz piyasaya çıkmamış olan Sony amiral gemisi hakkında sızdırılan detaylar, akıllı telefonun şematik tasarımını içeriyor.

1 2

Xperia 1 V’nin bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Weibo duyumcusu Zackbuks, telefonun daha küçük bir tasarıma sahip olmayacağına dair ipuçları verdi. Sızdırılan telefonun boyutları 164.68 x 70.89 x 8.54 olarak belirlendi ve Şubat ayında yayınlanan bir başka sızıntıya göre farklılık gösteriyor. Orijinal Xperia 1 modeli 167 x 72 x 8.2 mm ölçülerine sahipken, daha sonraki modeller biraz daha küçüldü. Xperia 1 modellerinin ağırlıkları da farklılık gösteriyor.

Sony Xperia 5 IV 1

Sony Xperia 1 V özellikleri büyük oranda netleşti

Şubat ayındaki sızıntı, Sony’nin telefonun tasarımını dar ve kalın bir şaseyle yenilediği bilgisine dayanıyordu. Xperia 1 V, öncüsünden biraz daha kalın olsa da benzer bir yükseklik ve genişliği koruyor.

Sony, Xperia 1 V’yi muhtemelen 2023 Mayıs ayında piyasaya sürülecek ve ardından diğer pazarlara dağıtım yapılabilir. Sony’den henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak Xperia 1 V‘nin tam özelliklerinin yakında açıklanması bekleniyor.

Sony Xperia 5 IV

Sony Xperia 1 V, Sony’nin amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Xperia 1’in bir sonraki modelidir. Xperia 1 serisi, özellikle 21:9 en-boy oranı ile bilinir. Sony, bu modeliyle sinematik bir görüntü sağlamayı amaçlıyor. Sony Xperia 1 V, amiral gemisi özellikleriyle birlikte gelecek ve yüksek kaliteli ekran, güçlü donanım, çok sayıda kamera lensi ve daha fazlasını içerecektir. Sony Xperia 1 V özellikleri büyük oranda netleşti.

Hyundai Elektrikli Araçlar İçin Otomatik Şarj Robotu Geliştirdi