Yanlışlıkla 700 Bitcoin dağıtan kripto para borsası büyük reklam yaptı

Bitcoin yatırımcıları bu detaya fed

Hiç beklenmeyen bir şekilde yanlışlıkla 700 Bitcoin dağıtan kripto para borsası deyim yerindeyse kendisini rezil etti. Fakat bu onun için gerçekten de iyi bir reklam oldu.

Kripto para borsaları her geçen gün daha fazla büyüyor. Fakat görünen o ki bu pek yeterli değil. Neredeyse tüm kripto para borsaları Binance boyutuna ulaşmak istiyor. Milyar dolarlık işlemlerin yapıldığı Binance bu konuda lider görünüyor. Hemen peşinden gelen kripto para borsaları onu yerinden indirmek istiyor.

Özellikle ABD merkezli kripto para borsaları bu konuda son derece istekli. Mesela Coinbase kripto para borsası son derece dişli gibi görünüyor. Ayrıca Gate.io yine en güçlü rakipler arasında yer alıyor. Ancak hiçbirisi BlockFi kadar bonkör değil. Kendisi her ne kadar yanlışlıkla bile olsa 700 tane Bitcoin dağıttı.

Yanlışlıkla 700 Bitcoin dağıtan şirket alay konusu oldu

Dünyanın en büyük borsaları içerisinde yer alan kripto para borsaları durmak nedir bilmiyor. Reddit ve Twitter üzerinden sosyal medya kampanyalarına devam eden bu tür borsalar şimdi de bedava kripto para dağıtıyor. BlockFi ise bunlardan bir tanesiydi. ABD Stablecoin adlı bir kripto para birimi ile ödeme yapmak isteyen şirket büyük bir yanlışlığa imza attı.

yanlışlıkla 700 Bitcoin dağıtan

Yapılan açıklamalara göre yaklaşık olarak 700 Bitcoin kullanıcılara gönderildi. Bunların toplam değeri 240 milyon TL değerinde. Kullanıcılara normal şartlarda sadece Stablecoin gönderecekti. Fakat bunun yerine Bitcoin gönderdi. Böylece çok ciddi bir zarara uğramış oldu.

Elon Musk şimdi de Bitcoin düşmanı kesildi!

BlockFi tarafından yapılan açıklamalarda kullanıcıların bu parayı geri iade etmeleri gerektiği ifade edildi. Geri iade edilmemesi halinde kendilerinin suç işlediğini de söyledi. Ayrıca geri iade yapanlara 500 dolar verileceği belirtildi. Peki siz yapılan bu korkunç hata hakkında ne düşünüyorsunuz?