Xiaomi yeni ürün tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi yeni ürün

Dünyanın en büyük şirketlerinden olan Xiaomi yeni ürün tanıtım tarihi belli oldu. Xiaomi TV Departmanı genel müdürü Xiao Xiaoshuang; bazı yeni ürünlerin yakında duyurulacağını zaten söylemişti.

Daha önceden Xiaomi şirketinin, ürünlerini Nisan ayı başında tanıtılacağı söylenmişti. Ancak şirket yetkilileri, tanıtım tarihinin 23 Nisan olarak değiştirilmesini daha uygun buldu. 2019 bahar ürün lansmanı posteri, kısa bir zaman önce şirket tarafından yayımlanmıştı.

Xiaomi yeni ürün tanıtımı, birçok modeli kapsayacak

Şirket, bu konferansta adeta sanat rüzgarı estirecek. Hatta konferansın temasının “çift taraflı sanat” olmasına karar verildi. Bu yılın muhtemelen en çok beğenilen modelleri TV alanında olacak. Şirket, TV modellerinin kalınlığı ile ilgili bazı sürprizler olduğunu da söylüyor.

Xiaomi Store

Xiaomi ürünleri sadece TV modellerinden oluşmayacak. Tüm bunlara ek olarak; masa lambaları, akıllı tartılar, hoparlörler ve daha onlarca ürün tanıtılacak. Eğer posterde görünenler doğruysa yaklaşık olarak 8 farklı ürün gösterilecek. Yaklaşık olarak diyoruz, çünkü şirketin tam olarak kaç tane model çıkaracağı henüz net değil.

Xiaomi eğer 23 Nisan’dan önce başka ürün tanıtımı yapmazsa, bu 8 ürün daha da artabilir. Xiaomi şirketi, Samsung gibi yalnızca cep telefonu üretmek istemiyor. Şirketin en büyük hedeflerinden biri de, Dünyanın tüm evlerinde kendi şirketlerinin teknolojik ürünlerinin kullanılmasını sağlamak.

Xiaomi Redmi 6 için Android Pie güncellemesi iptal edildi