RedmiBook 14’ün tüm özellikleri belli oldu!

RedmiBook 14

Dünyanın en uygun fiyatlı ürünlerini yapmasıyla binilen Xiaomi firması, kendi alt kuruluşunun ürettiği RedmiBook 14’ün tüm özellikleri ile ilgili detayları açığa çıkardı. Xiaomi normal şartlarda da dizüstü bilgisayar üreten bir şirket olmasına rağmen, ilk kez alt markası da dizüstü bilgisayar üretmeyi başardı.

Xiaomi; çeşitli ev eşyaları da üreten oldukça büyük bir platform. Şirketin diğer alanlarda da üretim yapabilmesi için alt markalar çıkarması son derece doğal. Her ne kadar Redmi, daha çok akıllı telefon alanında çalışmalar yürütse de bundan sonra dizüstü bilgisayarda da kendisinden bahsettirecek.

RedmiBook 14’ün tüm özellikleri açığa çıktı

Redmi kuruluşunun yeni bitmiş olduğu RedmiBook 14’ün ilk olarak ekran özelliğinden başlayalım. 14 inç olan bu model, daha çok ofis işlerinde kullanılabilecek. Ayrıca ince bir tasarıma sahip olması nedeniyle rahatlıkla taşınabilme imkanı da sunuyor.

Redmi laptop

RedmiBook 14 modelinin; Intel Core i3, Core i5 ve Core i7 Gibi birbirinden farklı seçenekleri bulunacak. Harici bir grafik ara birimine (GPU) sahip olacak RedmiBook 14, bu sayede daha rahat bir çalışma olanağı sunuyor. Ancak olumsuz olarak değerlendirilebilecek bazı yönleri de bulunmuyor değil. Örneğin RAM miktarı 4 GB olacak. Bu segmentte bulunan dizüstü bilgisayarlar için RAM miktarının düşük olduğunu söyleyebiliriz.

Bu modelin 128 GB ve 256 GB dahili depolama seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. Fiyat konusunda henüz net bir rakam olmamakla birlikte, muhtemelen uygun bir fiyata sahip olacağını söyleyebiliriz.

Redmi Note 7 ve Note 7 Pro adeta yok satıyor