Xiaomi üst düzey elektronik süpürge sonunda tanıtıldı

Xiaomi elektrikli supurge

Teknoloji devlerinden birisi olarak sayılan Xiaomi üst düzey elektronik süpürge tanıtmak için uzun bir süredir zaman kolluyordu. Evde temizlik yapmayı çok farklı bir seviyeye taşımayı başaran bu yeni akıllı elektronik süpürge sayesinde, hayat çok daha kolay hale gelecek. İşte haberimizin detayları.

Üst model MIJIA, şu an için şirket tarafından üretilen en teknolojik elektrikli süpürge olarak biliniyor. Elektronik süpürgelerde lazer kullanımını da ilk defa gerçekleştirilen bu model, muhtemelen diğer şirketlere de örnek olacak. Elektronik süpürgenin sahip olduğu lazer sayesinde oda taraması daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek.

Xiaomi üst düzey elektronik süpürge hangi özelliklere sahip?

Şirketin yeni üretmiş olduğu bu modelin 3 farklı temizleme modu bulunacak. Süpürme ve paspaslama modu, yalnızca süpürge modu ve yalnızca paspaslama modu. Tüm modlar, her temizliğin kendine özgü olmasını sağlayacak ve böylece kullanıcısına daha büyük bir destekte bulunacak.

Xiaomi teknolojik urunleri

Bu ürünün en çok dikkat çeken diğer özelliği ise odayı çok hızlı bir şekilde tanıyabilmesi. Sadece bir kez temizlik yaptıktan sonra ürün artık odayı tanımış olacak. Üstelik akıllı telefonunuz üzerinden yükleyeceğiniz uygulama sayesinde, bu elektronik robotu istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Eğer bataryasının bittiğini anlarsanız cihaz otomatik olarak kendi şarj sistemine geri dönecek.

Özelliklerini kısaca okuduğunuz bu ürün hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Xiaomi periskop kameralı telefon yakında gelebilir