Türkiye’deki üçüncü Xiaomi Mi Store nerede açılacak?

üçüncü Xiaomi Mi Store

Uygun fiyatlı akıllı telefon stratejisi sayesinde; Türkiye’de çok beğenilen Xiaomi, üçüncü Xiaomi Mi Store için kolları sıvadı. İstanbul’da etkinlik düzenleyen şirket, üçüncü Mi Store mağazasının nerede açılacağını da söyledi.

2018 yılında Türkiye’deki resmi satışlarına başlayan Xiaomi, büyük bir beğeni kazanmıştı. Bu beğeniyi satışa çevirmek için de, Mi Store mağazalarını açtı. Bu mağazalarda, şirketin son çıkan ürünlerini bulmak mümkün.

Türkiye’deki üçüncü Xiaomi Mi Store için hazırlıklar tamam

Xiaomi’nin düzenlediği etkinlikte, Redmi Note 7 ve Mi 9 modelleri tanıtıldı. Ayrıca bu etkinlikte, modellerin Türkiye’deki satış tarihlerine ve fiyatlarına da resmiyet kazandırıldı.

üçüncü Xiaomi Mi Store İstanbul

Bazı kuruluşlar mağazalarını açmadan önce kullanıcılara çeşitli anketler yapar. Xiaomi ise böyle bir anketi tercih etmedi. Şirket, üçüncü Mi Store’nu da İstanbul’da açacak. Akasya AVM de açılacak olan Xiaomi mağazası, resmi olarak Nisan ayında faaliyete geçecek.

Şirketin tekrardan İstanbul’da resmi bir mağaza açmasının en önemli nedeni, elbetteki yoğun nüfus. Bu yoğun nüfus sayesinde Xiaomi Mi ürünlerinin çok daha geniş bir kitleye tanıtılması planlanıyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre, 2019 yılı içerisinde 7 farklı mağaza açılacak. Bu mağazaların neredeyse tamamının İstanbul’da yer alması planlanıyor Ankara ve İzmir’de de, birer tane Mi Store açılma ihtimali bulunuyor.

Xiaomi Black Shark 2 Avrupa’da satışa çıkıyor