Xiaomi yeni akıllı telefon modeli ile şov yapacak

POCO F4

Xiaomi’nin alt markası olan ve özellikle fiyat performans odaklı modelleriyle adından bahsettiren Poco, yeni telefonuna ne zaman kavuşacağını resmen duyurdu.

Xiaomi yeni akıllı telefon modeli ile şov yapacak. Xiaomi alt markası POCO, F5 ve F5 Pro akıllı telefonların lansman tarihini açıkladı. Gelecek ürünlerin, 9 Mayıs’ta saat 20:00 GMT’de piyasaya sürüleceği duyuruldu. F5 ve F5 Pro küresel pazarlarda sunulurken, Hindistan pazarı sadece standart F5 varyantını alacak. POCO F5, geçen yılın F4’ünün halefi olarak piyasaya sürülecek.

yeni xiaomi poco

Dün, Qualcomm’un Hindistan şubesi, POCO F5’in, ülkenin Snapdragon 7 Gen 2 SoC ile çalışan ilk akıllı telefonu olacağını onayladı. Ayrıca, 8GB + 256GB ve 12GB + 256GB RAM ve depolama yapılandırmalarıyla sunulacağı doğrulandı. POCO India tarafından paylaşılan teaser yeni cihazın Çin’de mevcut olan Redmi Note 12 Turbo ile benzer bir arka panel tasarımı sunacağını gösteriyor.

Poco F2 Pro

Xiaomi yeni akıllı telefon modeli ile şov yapacak

Görünüşe göre, POCO F5 küresel ve Hindistan varyantları, Çinli Redmi Note 12 Turbo’nun yeniden markalaşmış bir sürümü olacak. Bu gerçekten doğruysa, POCO F5’in 120Hz AMOLED ekran, 64MP OIS özellikli üçlü arka kamera ve 67W hızlı şarj desteği olan 5.000mAh pil gibi özellikleri içereceği beklenebilir.

Xiaomi telefonlar

POCO F5’in Hindistan’da yalnızca standart bir varyantı sunulacak olsa da, diğer küresel pazarlar F5 Pro dahil olmak üzere iki farklı varyant seçeneğiyle sunulacak. POCO F5 Pro, 120Hz yenileme hızı ve 360Hz dokunmatik örnekleme hızı gibi gelişmiş özellikler sunacak. Ayrıca, cihazın Snapdragon 870 işlemci ve daha büyük bir batarya ile donatılacağı söyleniyor.

Tüm bu özellikler göz önüne alındığında, POCO F5 ve F5 Pro akıllı telefonlarının kullanıcılar arasında büyük bir popülerlik kazanacağı tahmin ediliyor. 9 Mayıs’ta gerçekleştirilecek lansman etkinliğiyle birlikte, POCO hayranları heyecanla bu ürünlerin satışa sunulmasını bekliyor. Xiaomi yeni akıllı telefon modeli ile şov yapacak.

Paynet: 2022 yılında sektörün 2 kat üzerinde büyüdü