Whatsapp yeni özelliği ile devrim yaratacak

WhatsApp, yeni proxy desteğini duyurdu

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan WhatsApp, sonunda çoklu cihaz özelliğini kullanıma sundu.

Whatsapp yeni özelliği ile devrim yaratacak. WhatsApp’ın beklenen “çoklu cihaz” özelliği sonunda kullanıma sunuldu. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar WhatsApp hesaplarına aynı anda dört farklı cihaz üzerinden erişebilecekler. Bu özellik uzun süredir geliştiriliyordu ve artık tüm dünyada kullanıma sunuldu.

WhatsApp, Snapchat ve Instagram Stories'e yanıt olarak 2017'de kullanıma sunulan Durum özelliği için bazı yeni güncellemeler getirdi. İşte detaylar.

Önceden, çoklu cihaz desteği yalnızca WhatsApp Web, masaüstü uygulamaları ve Android tabletler üzerinden mümkündü. Ancak artık kullanıcılar, akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar da dahil olmak üzere WhatsApp hesaplarını dört farklı cihazla bağlayabilirler. Bu özellik, özellikle küçük işletmeler için bir devrim niteliğinde olabilir, çünkü birden fazla çalışanın farklı telefonlarda aynı işletme numarasından mesaj göndermesine ve almasına izin verir.

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

Whatsapp yeni özelliği ile devrim yaratacak

Yeni özellik, bağlı cihazlardan herhangi birinde gönderilen ve alınan mesajların tüm cihazlar arasında senkronize edilmesine olanak tanır ve bir yıla kadar saklanır. Bu da, birincil akıllı telefonunuz kapalı olsa bile, diğer akıllı telefonlarda mesajlarınıza hala erişebileceğiniz anlamına gelir. Tüm sohbetler, medya ve aramalar tüm akıllı telefonlarda uçtan uca şifrelenir. Ancak birincil cihazınız uzun süre kullanılmazsa, WhatsApp otomatik olarak tüm bağlı akıllı telefonlardan çıkış yapacaktır.

WhatsApp, 'Son Görülme' durumunuzu belirli kişilerden gizleme seçeneği ekliyor

Bu özelliği etkinleştirmek için kullanıcılar, kurulum sırasında “mevcut hesaba bağla” seçeneğine dokunarak ana telefonlarındaki “cihaz bağla” seçeneğindeki QR kodunu tarayabilirler. Bu özellik, hem Android hem de iOS için WhatsApp’ta mevcuttur.

WhatsApp hesabınıza dört eşlik eden Android akıllı telefon veya iPhone bağlamak için, Google Play Store veya Apple Store’dan mevcut en son sürümü indirin veya güncelleyin. Eşlik eden cihazınızda WhatsApp’ı açın, ülke kodunuzu ve telefon numaranızı girin ve “Yeni bir cihaz bağla” seçeneğine tıklayın. Birincil telefonunuzda, ayarlarda “bağlı cihazlar” seçeneğine gidin, sonra “yeni bir cihaz bağla” seçeneğine tıklayın ve ikincil cihazdaki barkodu tarayın.

Çoklu cihaz özelliği ayrıca kullanıcıların WhatsApp hesaplarından herhangi bir eşlik eden telefonu da kaldırmalarına olanak tanır. Whatsapp yeni özelliği ile devrim yaratacak.

MediaMarkt Türkiye en hızlı büyüme gösteren ülke oldu