Xiaomi Türkiye pazarına ne zaman girecek?

xiaomi türkiye

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon pazarının son yıllardaki flaş isimlerinden biri olan Xiaomi, Avrupa’da yayılmaya devam ediyor. Peki ama Xiaomi Türkiye pazarına ne zaman adım atacak? İşte yanıtı.

Akıllı telefon pazarındaki rekabet gün geçtikçe daha da artıyor. İşin enterasan kısmı ise bu pazardaki hacmin hala armaya devam etmesi. Nitekim aradan geçen onca yıla, binlerce modele rağmen akıllı telefon sektöründe hala önemli bir kar payı mevcut.

Durum böyle olunca pazardaki oyuncu sayısı da her daim artmaya devam ediyor. Peki ama bu oyunculardan kaçı zirveye oynayabiliyor?

Açık konuşmak gerekirse, sektöre sonradan giriş yapıp da önemli bir yükselişe imza atan firma sayısı bir eldeki parmak sayısından daha az. Nitekim Xiaomi de bu firmalar arasında yer alıyor.

Son dönemde yükselişe geçen Çinli firmalardan biri olan Xiaomi, taviz vermediği agresif fiyat politikası sayesinde büyüme hızını hiç kaybetmedi. Şimdi ise Çinli üretici, Avrupa’daki müşteri kitlesini genişleterek global bir şirket olma yolunda önemli adımlar atıyor. Muhtemelen bu adımlar arasında Türkiye de yer alacak. Peki Xiaomi Türkiye pazarına ne zaman girecek?

xiaomi türkiye 4