Xiaomi Mi A2, Türkiye’de de satışa sunulacak! İşte tarihi!

xiaomi mi a2 1 1

Xiaomi’nin uzun süredir merakla beklenen yeni modeli Mi A2 sonunda Avrupa’da da satışa sunulacak. Çinli üretici tarafından açıklanan Xiaomi Mi A2 listesinde Türkiye de bulunuyor. İşte detaylar.

Bilindiği üzere Xiaomi yaklaşık olarak 2 ay önce Mi 6X modelini satışa sunmuştu. Global pazarda Mi A2 ismiyle satışa sunulacak olan Mi 6X, Çin’de oldukça başarılı bir grafiğe imza atmıştı. Nitekim Avrupa pazarında da merakla beklenen Xiaomi Mi A2 için sonunda beklenen açıklama geldi.

Xiaomi Mi A2 Türkiye’de satışa çıkıyor!

Akıllı telefon sektörünün son yıllardaki flaş isimlerinden biri olan Xiaomi, özellikle uygun fiyatlı orta segment modelleriyle geniş bir müşteri kitlesine erişmiş durumda.

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Mi A1 modeli, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça başarılı bir satış çizgisi yakalamıştı.

Nitekim Xiaomi Mi A2’nin bu kadar merakla beklenmesinin sebebi de bu. Mi A1’in oldukça fazla satması.

Mi A2’nin bu çeyrekte Avrupa’da satışa çıkacağı zaten biliniyordu. Fakat elimizde net bir tarih yoktu.

Geçtiğimiz gün Xiaomi tarafından yapılan açıklamada, Mi A2’nin Temmuz ayı sonunda satışa sunulacağı belirtildi.

Ayrıca Çinli akıllı telefon üreticisi Mi A2’nin satışa sunulacağı ülkelerin bir listesini de paylaştı. Nitekim paylaşılan listede Türkiye’nin de ismi bulunuyor. Hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce Xiaomi, Gearbest vasıtasıyla Türkiye pazarında boy göstereceğini açıklamıştı. Söz konusu listeye aşağıdan göz atabilirsiniz.

Galaxy Note 9 Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

xiaomi mi a2 2