Xiaomi Türkiye’ye geliyor!

Xiaomi Türkiye

Çin’in yükselen yıldızı Xiaomi Türkiye’ye gelmek için kolları sıvadı. Peki, Xiaomi Türkiye’ye ne zaman gelecek ve telefon fiyatları nasıl olacak? Konuyla ilgili detaylar haberimizde.

Çinli dev Xiaomi, son dönemde tanıttığı telefonlar ile rakiplerine zor anlar yaşatmıştı. Yükselen bir performans sergileyen Xiaomi, bu başarısı ile dünyanın en büyük dördüncü telefon üreticisi olmayı başarmıştı. Xiaomi şimdi de Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Peki, Xiaomi Türkiye‘ye ne zaman gelecek?

Xiaomi Türkiye pazarına giriş yapıyor!

Xiaomi geçtiğimiz aylarda Fransa ve İtalya‘da Mi Store mağazaları açmıştı. Çinli dev şimdi de GearBest ortaklığı ile Türkiye pazarına resmi olarak giriş yapacak. 6 Haziran 2018 tarihinde Games Week İstanbul Fuarı‘nda sahne alacak olacak olan Xiaomi, hangi modelleri ülkemizde satışa sunacağını da açıklayacak.

Şimdilik açıklanan bilgilere göre; Xiaomi’nin Türkiye pazarında resmi olarak ilk satacağı telefon Redmi S2 modeli olacak. Xiaomi’nin oyun etkinliğinde sahne alacağı için; Android oyuncuları için geliştirilen Black Shark modelinin de ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.

Telefonlara zam geliyor! MOBİSAD Başkanı açıkladı!

Sıvı soğutma sistemi ile dikkat çeken Black Shark‘ın ülkemizde resmi olarak satılması, muhteşem olur. Xiaomi özellikle de ülkemiz oyuncularının mobile yönelmesini Black Shark ile çok iyi değerlendirebilir.

Xiaomi’nin ülkemizde 7 farklı telefonu ilk etapta satışa sunacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor. Bu modeller arasında Xiaomi Mi Mix 2‘nin de olması ve fiyatının 2.000 TL seviyesinde olacağı söyleniyor.

Xiaomi Türkiye

Xiaomi şimdilik telefonlara uygulanacak yüzde 20’lik zammı fiyatlarına yansıtmayacak. Ancak 2019 yılı içerisinde Xiaomi telefonlarının fiyatının artması bekleniyor. Bakalım doların bu denli yükseldiği bir ortamda Xiaomi nasıl bir fiyat politikası izleyecek?