1997 yapım Pokemon Gold demosu sızdı

Pokemon Gold 1

1997 yılında test aşamasında olan Pokemon Gold oyununun demosu bugün sızdırıldı. Bambaşka bir Pokemon Gold deneyim sunan oyunun indirme linki haberimizde.

Pokemon oyunlarının yapımcısı Game Freak, 1997 yılında Pokemon Gold için farklı bir oyun üzerinde çalışıyordu. Pokemon – Spaceworld 1997 olarak isimlendirilen deneme aşamasındaki bu oyun, maalesef ki sadece yapım aşamasında kalmış ve yayınlanmamıştı. Bugün ise 21 yılın ardından çok ilginç bir gelişme yaşandı.

Pokemon Gold için 21 yıllık demo!

Farklı Pokemon çizimleri ile dikkat çeken Spaceworld 1997 oyununun bugün demosu internete servis edildi. Gold sürümüne göre çok daha farklı çizimlere ve Pokemon’lara sahip olan Spaceworld 1997 keşke yapımı tamamlansa dediğimiz bir oyun olacakmış.

Pokemon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokemon: Let’s Go, Eevee duyuruldu

21 yıl aradan sonra yayınlanan demoyu buradan indirebilirsiniz.

Pokemon Gold

Kasım ayında Pokemon Yellow’un remake tarzı sürümü olan Pokemon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokemon: Let’s Go, Eevee oyunları Switch’e gelecek. 8. nesil Pokemon oyunları ise 2019’da Switch için duyurulacak. Bakalım Game Freak, ilginç yapısı ile dikkat çeken Pokemon: Let’s Go, Pikachu ile başarılı olabilecek mi?